![]() |
Nowe miejsce ko³o Carlin
Znala³em nowe miejsce ko³o Calin.Po nowym update 7.24 powsta³o nowe miejsce nazwa³em to miejsce amazon tower.Niez³e miejsce do expienia dla knighta,mo¿emy tam spotkaæ amazon,valkire i witch(szybki respawn),Polecam!!Aha jakie s± jeszcze nowe miejsca po update oprucz zerków ko³o thais???????
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn |
lol
Powiedz mi gdzie jest to miejsce dok³adnie i czy na 13 lev moge tam zajrzeæ bez straty zycia :D
|
Tak sa nowe miejsca: Gorka pomiedzy mostem obok jaskinii cycow, a Thais na ktorej sa cycki (i duzo innych gorek na ktorych sie nic nie respi), nowy resp orcow warriorow pod Thais :D, nowe miejsce z rotwormami pod Thais :D, nowy resp wolfow obok Venore :D, wieza z NPC ktory daje questy (nie powiem gdzie, bo to bedzie quest spoilling).
|
Cytuj:
|
Droga do"amazon tower"Ko³o carlin
Wychodzisz górn± bram± carlin.Idziesz prosto a¿ dojdziesz do ma³êj jaskini wasp ko³o kleryka co leczy zatrucie(humprey).Idziemy pare kroków do przodu a¿ znajdziemy siê przy "jakby ¿ywop³ocie"idzimy w lewo i znajdziemy wej¶cie do legowiska amazonek.Po drobnej rozrubie dostrze¿emy baardzoo du¿± wie¿e wchodzimy na 1 pietro gdzie zaatakuj± nas 2 amazony,na 2 pietrze 2 amazony i valkire,na 3 pietrze chyba 4 amazony i valkire,na 4 pietrze 2 amazon,2 valkire i witch a na samej górze 2 valkire i 2 amazon(nie jestem pewien czy dobrze wam powiedzia³em o pietrach i co na nich atakuje ale mówie dobrze zaexpicie) :]
Nuniza/lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'Urden/lv19/secura/skills 22/24/mag na spszedasz bp gfb<2k>hmm<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv15/secura/skills 49/45/paladyn |
A Wiedzmy sie pojedynczo respio czy w grupacH?
|
Na przed ostatnim pietrze mozemy spotkac tylko i wyl±cznie jedn± wiedzme.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn |
polskich znaków to mi siem pisaæ nie chcia³o ale teraz masz wszystko jak trzeba:D. Czy to prawda ¿e jak bede mia³ 50 dista to cyce solo brac a jak 55 dista to behy na solo i jeszcze ¿e jak bede mia³ 60 dista to gs'y na solo pójd± ?(
|
Jak pojdziecie brzegiem rzeki w prawo (przy tej "Amazon Tower") to dojdziecie do dziurki.... tam sa tez Amki, Valki, nie wiem czy Witche ale jest tez tam duuuu¿o spiderów. Nie wiem co jest tam jeszcze bo ca³ego miejsca nie zwiedzi³em, ale informuje ze jest tam tyle korytarzy co na Foldzie :D .
|
Muminek.
Wstaw mapke ¿eby pokazaæ mi t± jaskinie bo nigdzie nie mogê jej znale¼æ :/ poza tym wie¿a jest fajna Na ostatnim piêtrze s± 2 valkirie i 2 amki O ju¿ znalaz³em jest troche na zachód od northportu. najbrdziej w tamtym miejscu wysuniêta na pó³noc pó³wyspa- tam jest ta jaskinia |
Do wszystkich lvl 11-15 co sie pytaja:
Czy jestes w stanie na raz zabic w ograniczonej przestrzeni 2-3 walkirie + 1-3 amazonek? Jesli nie to nawet sobie nie zawracaj glowy tamtym miejscem. Cytuj:
2. Jesli chodzi o beholdery to mozliwe (podobno sie paladynowi nie oplaca), jesli chodzi o Behemoty to nie wiem czy dosc boltow ze soba dasz rady zabrac zeby zabic behemota przy skillu 55. 3. Tu znowu to co w pierwszym punkcie, w tym ze mowi sie ze 60-65 distance zeby sie oplacalo + musisz miec minimum 25 lvl zeby cie GS nie dogonil. |
To wejscie to ejst jedno z wielu wej¶c do jaskini.
Ta nowa jaskinia to nowy kawa³ek do³czony do jaskini trolli. Ni¿e jest MOLTS... |
dziêki chodzi³o mi o beholdery bo podobno behemety s± tylko dla pacców i demony te¿ czy to prawda ?(
|
Cytuj:
|
Mo¿ecie mi wys³aæ mapke jak tam doj¶æ na maila?? Jak kto¶ by³by chêtny to prosze przesy³aæ na adres: [email protected]
Z góry dzieki (chocia¿ niewiem czy komu¶ sie bedzie chcialo). |
Amazon Tower Rulezz
Bardzo dobre expowisko dla knighta mozecie tam isc od 15 lvl luz ale na witcha trzeba uwazac droga: od krêgu druidów w góre i w lewo przy krzakach
|
Ja znalaz³em wie¿e z amazonkami i itp. ale by³a ma³a - mo¿e 3 piêtra... to chyba nie ta... Dajcie mapke z ta "duz±", co s± witche..... PLZ
|
heh a mo¿ê mi kto¶ powiedzieæ co ten kr±g druidów daje ?( bo ten kole¶ co se na skale chodzi to usz wiem do czego s³u¿y :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |