![]() |
zacytuje piosenke dobrego hiphip'owca jakim jest Łona
"Szłem, qrwa Szedłem!" Popracuj troche nad tym ;] Z tego co widze to all zrobione w OTS wiec praca znikoma, historyjka niby taka sobie, mogles ja bardziej urozmaicic... |
Dobre,dobre.mógłbyś zrobić dalszą część tego.
|
ladne,zrob dalsza czesc :)
|
Morze i zrobie ale narazie niema pomysłu na dalszą czesc
To nie jest w otsie robione X( |
Cool!
Super fake, ale za krótki! Rób fake'i!
Pomysł:8/10 Wykonanie:8.1/10(ortografia) Fabuła:9/10 Ogólnie:9.1/10 |
Podoba mi sie, ladnie zrobione fake'i
|
Pomysł Questa z itemami teoretycznie nie do zdobycia jest tak przewalkowany, ze juz prawie kazdy ma tego dosyc...Co do wykonanie jest dobre, ale ortografia i gramatyka do pozal sie boze...2x szlem, wyszlem, weszlem, arz...Popracuj nad tym blagam, bo mnie w stan depresji doprowadzisz.
|
Cytuj:
Nawet fajne, ale te buenty ortokrafidżne mnie dobijają. Fabuła dosyć oklepana z tymi dwarfami, ale wykonanie niezłe. Tylko to UE jest niewymierzone - do góry pięć kratek, do dołu dwie. Czekam na następne części, byleby bez błędów ortograficznych ;). |
Ładnie zrobiony fake podobał mi się lecz byłza krótki zrób następną część
|
Boze Michał, co za ortografy omg ;/ . Fake cool. Cya
|
Przepraszam za ortografie ale już poprawiłem.Dzięki za pozytywne komentarze:)
|
Rób dalej! T tyle powiem:P
|
Nie wiem czemu ale troche kojarzy mi się to z fake'm Dejva. Najważniejsze jednak że jest zero błedów
|
Fabuła tak sobie a błenty ortokraficzne som takie rze załamać się morzna.
(WIEM! Pisze się błędy ortograficzne są takie że załamać się można) |
Pomysl z Fejkami z Rarami jest dobry, ale mi sie bardziej podoba ze jest jakas fabula, np. ze musza sie troche poglowkowac itp, a nie ze szedlem w lesie zobaczylem dziure, przyszedl super magic dwarf guard zabilem go i dostalem Thunder Hammera.
|
Cytuj:
|
Bardzo mi sie podoba :P tylko z ortografia to troszke popracuj :P
|
Może niedługo zrobię następną część ale musze poskilować moją postacią.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |