![]() |
Takich ludzi powinno..
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ sorka za bluzgi ale ****a co to za ludzie zwierzeta tak serca chyba nie maja obejrzyjcie zaden keylogg bedziecie plakac sry ze nie zwiazane z Tibia ale tibia to nie nasze zycie cale
PROSZE ALL OBEJRZYJCIE A POZNIEJ PISZCIE! |
Ehh zwierzeta placza i zyja z odrabanymi nogami itd... obejrzyjcie i jeszcze ****e to na futro robia ****a:/
EDiT dla niektorych zwierzeta sa bez skór i dalej zyja jesli nie wytrzymacie wylaczcie Edit 2 @ a na koniec pokaz futer setki zabitych zwierzat powinni zamknac tego autora.... |
Nie wiem co napisać...
Jak można być tak bestialskim w stosunku do żywych istot, to właśnie takich "ludzi" powinno trzymać się w klatkach/pokojach bez klamek... Brak słów... |
****a mać co za*******one szmaty, przerpaszam ale nie wytrzymałem!
|
Po co umiesciles ten film??
|
nie no ****a przeciez tego nawet nie mozna slowami opisac! tak traktowac zwierzeta:(
|
Cytuj:
po co? po to zebys sie pytal-.- nie widzisz juz nic poza tibia?-.- |
a co to za zwierzeta szopy??
Sk....yn chetnie bym mu palce poucinal... |
Nie palce tylko rece bym uciol...
Edit @ nie wazne ze dostalem punkty KARNE ALE CO MNIE TO NIE WIEM JAK WY ALE WY TYLKO TIBIA,TIBIA PO ZA TIBIA NIC NIE WIDZICIE! poswiecilem swoje punkty ktore wlepil mi Magus dla zwierzat! |
Film straszny, ale byście widzieli reakcje mojego taty....NIe wiedziałłem że jest do tego zdolny ale zaczął tak klnąć że ustawa nie przewiduje....A tego SKUr*iela który te biedne zwierzeta rozbijał o ulice włożył by buta w dupsko, że by mu nosem wyszedł...
|
Omg
Nie... Niewiem co powiedzieć. Z chęcią poodcinał bym temu gościowi paluszek po paluszku, potem rączki, nóżki i go zostawił na pożarcie sępów... Ja nie wytrzymałem całego fimu... Padłem gdy to zwierzę żylo, a nie miało już skóry... Teraz mnie na żygi zbiera |
mi tylko glos idzie a filmiku niewidze xS
|
Cytuj:
no niby do wiezienie, ale za kilka lat(czy ile tam) wyjdzie i dalej bedzie to robil;/ |
Nic dzisiejszy świat, ludzie na wszystkim chcą zarobić. Zabija parę jakis "homikow" i $ lecą. Ciekawi mnie gdzie są ludzie w takich momentach, ktoś to nakrecil, czemu go jakos nie powstrzymal nie zglosil tego do odpowiednych sluzb.
|
Cytuj:
Lepiej żebyś nie widział.To film o mocnych nerwach.. |
Up x2 @ poniewaz serca nie ma i chce zarobic $$ i sprawia to mu jeszcze przyjemnosc
PROSZE MODERATORA ABY NIE KASOWAL TEGO TEMATU BARDZO PROSZE |
Cytuj:
|
...
zeby ten s****iel sobie nogi polalam tego mu zycze
on jest inny on mysle ze zwierzeta nie czuja robi to dla paru nedznych euro juz bym wolal po smietnikach grzebac niz zabijac niewinne zwierzeta jeszcze w taki sposob jak kto napisal wczesneij: "brak slow" |
o boze ;/ zygac mi sie chce ;( tego sie nie da opisac!! to poprostu bez karne mordowanie za kase ;( czego to ludzie nie zrobią dla kasy X(
|
Cytuj:
1.po pierwsze napisal jaki to jest film wiec nie musisz go ogladac ani nawet czytac tego tematu. 2.ale nie chce sie z toba klocic bo to nie jest temat do tego;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |