![]() |
rook czy main
witam po długiej nie obecności wlazłem na forum ""żĘby"" zdenerwować was głupim -.- pytaniem ..
na roku czy na mainie szybciej lecą skille ? czy jest jakaś rużnica ?? nie chodzi mi oto ze na mainie jest więcej stworków tylko oto czy jest jakaś rużnica w szybkości up ? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Nie nie ma siedź na rooku
lol co to za pytanie wogóle? |
@up
weż idż spać lepiej a nie nabijaj posty . chce tylko wiedzieć czy szybciej leci skill na mainie bo np. nei chcę spotkać na pvp. takich noobów jak ty. |
Nie wiem czy przypadkiem tego tematu zaraz nie usuną ale jeśli nie...
re: Aliens W nocy niektórzy aktywniej myślą, ale Ty idź lepiej spać. re: SkaLi Sorcererowi oraz Druidowi na Mainie i na Rooku skille lecą tak samo (są pogłoski, że Druidowi lecą odrobine szybciej). Knightowi skille melle (Sword,Axe,Club,Shielding) lecą na mainie dużo szybciej niż na rooku. Paladynowi zaś Shielding idzie z taką samą szybkością jak knightowi, zaś Distance leci z najwyższą szybkością ze wszystkich wyżej wymienionych klas. Adekwatnie Magic Level najszybciej wzrasta oczywiście Druidowi i Sorcererowi, Paladynowi średnio, a Knightowi najwolniej. |
"rużnica" zaraz mnie trafi. masz moze w domu słownik kolego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |