![]() |
prosze was pomurzcie !
cześć dzisiaj rano wchodziłem na tibie i pisze rze konto skakowane :( co zrobic ;( ;( :( :baby: wczoraj jak wlonczyłem w pełni działało :( prosze was pomurzcie morze dacjie jakąś postać slaba ;( nr i chasla wysylajcie pod nr gg : 3263531 prosze !! zaginoł 24 knight k-arm. k-legi itp.
|
buhahahahahhahahaha
jak moze byc napisane ze postac jest po hacku?a teraz chcesz jeszcze postac od nas?O.o. kup sobie slownik albo cos.... |
Największą dla Ciebie pomocą byłboby kupienie słownika ortograficznego...
Fajnie to musi wyglądać; wchodzisz na tibie i pisze "Your account has been hacked" :D :D :D |
A może jemu chodziło, że konto jest
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
o boshe ... jaka to straszna historia !! :D
ludzie i zwieracze świata całego ... wszyscy ! wysyłać mu numery i hasła swoich kont ! już sam Jezus mówił ! -wspomuszta rodaka w potżebie !!!!!!1 |
****a jak zaraz tu walne jakiegos shiza to normalnie chyba kompa glowa rozwale >.< Jak mozna byc TAKIM IDIOTA zeby napisac: "RZE" ??!! Pazamos8 powiedz mi BLAGAM, "rze" to byla prowokacja :(
|
Spokojnie panowie, on jeszcze nie wytrzeźwiał po wczorajszym.
Jak wróci do normy do mu się konto odkakuje. |
Cytuj:
niestety szkoda mi takich ludzi jak ty.... zalosne... z takimi problemami na forum..omg.. (ciekawe jak tam twoi nauczyciele xD) jakby kazdy zakladal tematy typu "a mama mi dzisiaj niezrobila kaszanki z miodem, pomUSZcie bo nieFiem co SIem dzisiaj" to co bys pomyslal??:P *bledy celowe :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |