![]() |
Wrocławskie Spotkanie Użytkowników Forum
Nareszcie nadeszły upragnione wakacje, wszyscy mają dużo wolnego czasu i nie wiedzą co z nim zrobić. Wpadłem na pomysł zorganizowania Wrocławskiego Spotkanie Użytkowników Forum tibia.pl.
Nareszcie mielibyśmy możliwość stanąć oko w oko i powymieniać się doświadczeniami w świecie Tibii, podyskutować o starych Polakach, golnąć coś( nieoficjalnie) itp. Proponowany termin: jak najbliższy :D-> jak będzie Wam pasowało :) Miejsce: hmmm może Wyspa Słodowa? Cena: za fri ;) Prosiłbym o pisanie ewentualnych propozycji i zgłaszanie chęci uczestnictwa. |
Z chęcią dołączyłbym się do was, mógłbym wymienić z niektórymi poglądy, ale Wrocław jest oddalony od mojej mieściny około 300 km. Zapewne "nikt" będzie mógł.
|
jak pojutrze to nie... w jakis inny dzien moze i by mi sie udalo przyjechac do wrocka (powiedzmy, ze niedziela - oficjalny powod dla rodzicieli "bo na gielde chce pojechac" ;) )... 150km drogi robi swoje.
|
Moze wpadne, ale nie wiem, jak z moim wyjazdem na wakacje i czasem ;) Dlatego nic nie obiecuje.
|
Ja, o ile nie wypadnie mi nic w ten dzień (typu - zawieja, zamieć, intensywny opad meteorytów or smth), raczej na pewno przyjdę.
|
ja niestety nie przyjade bo mam za daleko ale dla wszystkich ktorzy tam jadą ( i sie to uda) życze dobrej zabawy
|
naprawde nie da rady przelozyc tego na niedziele?
|
Edytowałem pierwszego posta. Z przełożeniem na niedzielę nie ma żadnego problemu :D.
|
Dzień - może być i niedziela. Ale miejsce... Sądzę, że najprościej byłoby najpierw spotkać się na Rynku. Czy na Dworcu, jeśli trzeba by było odebrać Huma. I dopiero wtedy wybrać się na Ostrów, czy gdziekolwiek.
|
Ja myśle że powinniśmy się spotkać na rynku :]
Trafić tam łątwo- wystarczy kogoś zapytać - każdy wie jak tam trafić ;P Mi pasuje niedziela. Będe jak nic strasznego się nie stanie :] |
Masz rację, Rynek to rzeczywiście najlepsza lokacja zbiórki :).
Byłbym zapomniał, proponuję godzinę 12.00 |
Ja jestem nie w temacie a dokładnie jeżeli chodzi o daty podajcie dokładny dzień i miesiąc bo nie zaglądałem na forum przez miesiąc.
|
Zgorzelec - Wroclaw
odj. 13:07 - przyj. 16.32 pociag powrotny o 17.00 _-_ Potem o 19.51, ale 3,5h jazdy jest jeszcze, czyli w domu bylbym przed polnoca - na taki uklad moi rodzice chyba nie pojda... wiec ja niestety odpadam, chyba ze uda mi sie zalatwic jakis inny transport |
Cytuj:
@Edit : hoom : jak powiesz mi, ze jestes 16-17 letnia dziewczyna i dasz fajne zdjecie, to bede mogl sie zastanowic ;) |
a przenocujesz mnie u siebie?
|
Hoomik, czyli się nie pojawisz:(?
@ ANALIZER: to dobrze, że jesteś nie w temacie :D. |
Cytuj:
|
Czyli podsumowując:
Niedziela, 3 Lipca 2005, Godz. 12:00, Rynek Jeżeli nie zaśpie to się zjawie, tylko teraz co będziemy tam robić? ;) No i ilu nas ogółem będzie?: Wieszok Baron Starkey Eerion Psycho ANALIZER(?) Hoomik(?) @Down: o lol 8o to my będziemy mieć tłoki ;) |
Na 1-wszym spotkaniu w Sz-n byly 2 osoby... wiec nie narzekaj Wieszok :P
|
...
Jestem z Wro , postaram sie być :P:P:P Tylko mowcie bardziej co i jak :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |