![]() |
<instrukcja>vampy w tombach -ankh, dla poczatkujacych sorcow
jak w temacie, nic dodac nic ując, film nagrany dla mojego przyjaciela, ktory niedawno kupil pacca, ma sorca na 30 lvl i nie wie co i jak. solowanie vampow i 1 necro. have fun. moze sie komus przyda.
http://rapidshare.de/files/2615784/vampy.rec.html |
ladny filmik napewno sie przyda dla poczatkujacych sorkow lub drutow:)
|
Cytuj:
|
@UP/EDIT
W tym temacie powinieneś raczej zkomentować filmik....(A do krzycha zagadaj na PW;)) --------- Fajny filmik! Miałeś farta z tym (pierwszym?) bonebeastem... DS był na deep red xD... L00t troche c***owy... Ale filmik ładny, napewno się przyda ;) |
@offtopic
Czemu expiłeś bez eq? @top Filmik bardzo fajny. Przyda mi się. |
Cytuj:
sorc cierpi an chroniczny brak pakownosci, od 27 lvla kiedy to moge sumowac monki sellnalem all eq i nie nosze, zamiast eq pakuje runy, a cale hity przyjmuje na siebie sumon. jesli cos sie rpzerzuci (jak to mialo miejsce kiedy vamp na mnie poszedl..) to 2x sd, ew. vita i nic mi nie moze zrobic. |
Nie wyglada to na jakis super exp -.-
Kasa moze byc praktycznie tylko z V-Shielda albo BoH [ile trwa spawn necro na którym huntowała tamta ekipa?] Miejsce nie jest zle, ale nie dalbys rady bez DSów? ^.- |
Cytuj:
@edit Zapomniałem, że grasz na non-pvp;) |
Cytuj:
|
Bardzo dobrze zrobiony film ktory na pewno pomoze kazdemu magowi i druidowi(ja z tego filmu kiedys skorzystam :) ). Jak bedziesz mial kiedys czas to mozesz nagrac jeszcze jakies inne filmy tego typu :cup:
|
@up. czemu nie... dzis mam mu zamiar nagrac scaraby na ankh i smoki na edron .. moze zamieszcze:P
|
Super filmik oby wiecej takich bylo na forum
Ps. Zrob inne jak mozesz wlasnie smoki na edron i cos jeszcze bo dobrze ci to wychodzi |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |