![]() |
Prubuje Zamiescic 1 Fake
|
Wow udalo sie prosze o komentarze ;] i jeszcze cos robilem wszysko w paincie -.-
|
...
..........
|
Cytuj:
@down Mi chodziło o "Nasze pierwsze fake" |
Cytuj:
@ topic nie dosc ze kilka minut to jeszcze akos nieladnie |
Przecierz to nie są prawie fake'i podmienisz eq i masz.
Jak macie robić takie fake'i to lepiej ich wogóle ni róbcie. Bo inni sobie czas Daremnie marnują na oglądanie takich fake. |
Cytuj:
To jest fake, ale po prostu, łatwy... Jeśli chcesz takie fake'i dawać, to lepiej daj je w przyklejonym temacie Nasze pierwsze fake'i. |
Fake eq to chyba najproszty rodzaj fake'ow, a Ty jeszcze krzywo wkleiles great shielda (chyba tak to sie nazywa).
|
Fake maker i wszystko, najatwiejsza robota jaką sie da zrobić. Beznadzieja!
|
To jest Fake, ale cóż za sztuka powstawiac sobie eq do slotów....
|
WOW!Najlepszy fake'i na forum...
OKROPNE!!!!!! Pozmieniałeś eq, i dałeś do depot ice rapiera i amazon shield -.- Moja ocena 0/10 |
sa dwie takie opcje : podglad posta i edycyja
|
do kitu ten fejk na 2 minuty
|
Cytuj:
No dobra. Sorry to jest fake ale byłem wkurzony bo takie rzeczy zaczynają mnie powoli wkurzać. TYLKO INNE EQ. Jak by to było coś fajnego, ale nie to !!!!!!!! X( |
Cytuj:
@Topic: BADZIEWIE!!!! |
OKROPNE!!!!!! Pozmieniałeś eq, i dałeś do depot ice rapiera i amazon shield
ps ice rapiera mam na serio -.- a z ama shield to sie zgadzam ;] |
Brzydki ten fake. Na pierwszy rzut oka widać, jak Great Shield paskudnie wychodzi poza swoje miejsce. Widać dużo błędów.
|
No nie wiem to tylko eq więc proste to zrobienie.Ale fake to zawsze fake..A,i edytuj posty.
|
edytuj czyli podpisywac ze np
(ze cos sie stalo) wiem ze was doprowadzam do szalu ale ja jstem troche niekumaty |
Beznadzieja. Żadnego sensu. Krzywo powklejane. To nie jest Fake...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |