![]() |
Gdzie są szkielety na mainie
Gdzie są szkielety, głuchole. I na jakim lv moge je zabić. Jestem druidem :D
|
Siemka. Zależy jaki masz level. Jak masz 14 lv, i masz z kim iść ( pall, sork, druid ) to możecie iść na cmentarz pod POH-em. Tam sie respią Szkielety, ghule i 2 ds-y :D więc uzbrojcie sie w HMM-y, GFB, i ze 2sd na wszelki wypadek
|
Chcesz ghuli i skelów w DUŻYCH ilościach?Hell Gate plx:>Ale to na wyższych levelach bo respy po pare ds naraz mogą cię skutecznie odesłać do świątyni ;)
|
jak masz duzo hmm i kolo 20 lvl mozesz isc na ghostland
skielety sa na behach i w Ab popytaj kolo venore na swmap trolach jest jeden ghoul i dwa kilety |
Jestem w Carlin. Prosze o dokładna trase. I miejsce. ;(
|
Jeśli jesteś w carlin to idziesz n azachód na ghoust land i tam jest taka dzziura okrążona kamieniami (możesz tam wejsc). Na pierszym piętrze są szkilety i caveraty :P a na drugim ghoule i scorpiony, więc lepiej miej na nie parę hmmów i exana pox!
|
@up
Do gosthlandu to wyjddz północną bramą i idz na północny wschów trafisz powinieneś znaleźć - muisz miec line i lopate. |
Miejsce w Ab'Dendriel
W Ab'Dendriel wejdz do depo na poziom -1. Tam zejdź jeszcze nizej i pojdz w góre. Sa tam drzwi. Jak sa zamkniete to pojdz obok do elfa i kup klucz za 60 gp. Tam pojdz w przez drzwi i przez nastepne. Nastepnie zejdz w dół i ..... pojdz to tej drugiej żółtej kropki. Ropnij sie i tam idz w dol i w gore. Tam znajdziesz skeletony poison spidery, ghoula i snake i oczywiscie skeletony.
http://boba121.w.interia.pl/mapa.JPG |
drutem to na trole minoski i inne takie...
na ghoule trzeba hmmy tracic a nie jest to ani jakis dobry exp, ani jakis fajny loot... to expowisko z ghoulami, szkieletami i smilami pod ab jest ble dla druta... Lepiej idz na folde minoski prac, frost trole itp. potem dwarfy i masz szybko 20 lvl :)) Mi to zajęło 4 dni Tobie również życzę szybkiego expa Na szkielety pod ab poszedlbym w ostatecznosci jak wszystkie miejsca z rotami, minosami, dwarfami bylyby zajete... @Ithelios Jasne facet, a jak on na DSa trafi to co mu zrobi? |
Cytuj:
|
w okolicy ORC HILLS /odsylam do mapy tibii/ na dole chyba /nie pamietam dokladnie ;P/ jest taka przytulna budowla - wokol niej szkielety, na 1st floor - 3 ghule, a w piwnicy - przytulne groby ;P i znow szkielety
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |