Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39880)

Evil_pila 27-06-2005 19:59

Mu

Moze ma ktos taki program do mu ze all ma sie na 1 hita??
thx :p

Tasior 27-06-2005 20:23

Jak juz uda ci się znaleść tego cheata to walnij się nim w łep! Czity są złe!

Hieyan 27-06-2005 20:31

Nawet gdyby ktoś miał to i tak ci nie da...
NIE CZITUJ!!!

Caer 27-06-2005 21:07

I ludzie się dziwią, że MU jest pełne cziterów i bugów? To właśnie przez takich ludzi. Pod ściane i odstrzelić.

Evil_pila 28-06-2005 08:15

zajbscie sie gra na global -.- noralnie exp idzie szybko
a ten program moglem miec tylko kolega mi onim powiedzal na zakonczeniu roku szkolnego a nie wiem gdzie on mieszka :(

Gobol 05-07-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
I ludzie się dziwią, że MU jest pełne cziterów i bugów? To właśnie przez takich ludzi. Pod ściane i odstrzelić.

Tez tak mowilem na poczatku!!! :evul: Ja jak gram MU to lece na speedhacku albo mumaxie chociaz z tym mam problemy. :evul: Granie w Mu normalnie jest dla mnie bezsensu :evul: i wali mnie opinia, ktorzy tak nie mysla. I wielkie gz dla ludzi, ktorzy nigdy nie uzywali zadnych hakow, ale co chodzi o Muonline to ja bez nich juz nie moge grac. :evul:

Evil_pila 07-07-2005 00:12

Global its sux i tyle prvitay rox
moge wam podac fajny prviat 23h jest oline
ip:sial.no-ip.info
Port:44405
Reg na gg:6586721
Exp:500 jak sie umie grac dobrze to mozna resa robnac w 1 dzien
Res:za free
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

patryczek lolq 07-07-2005 08:16

Lol co robi MU na forum tibi :)
Dobra jesli chodzi ci o speed haka to jest latwe musisz dac z kims trade wczesniej jednak umow sie z kolega czy z kims zaufatym potem do trade wlorz swoja bron i liczcie od 3 do 1 na 1 on wciska ok a ty podnosisz ta bron jesli wszystko bedzie rownoczesnie i wypali twoja bron zniknie ale po jakims czasie sie znow pojawi. Ja osobiscie gazdze hakami wiem o nich z ciewakosci
------------------------
gram na global wigle knight obecnie lvl 62 ale zara robie nastepny

Tasior 07-07-2005 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil_pila
Global its sux i tyle prvitay rox
moge wam podac fajny prviat 23h jest oline
ip:sial.no-ip.info
Reg na gg:6586721
Exp:500 jak sie umie grac dobrze to mozna resa robnac w 1 dzien
Res:za free
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Inglisz też saks, co? Mogę autograf?
Cytuj:

Tez tak mowilem na poczatku!!! Ja jak gram MU to lece na speedhacku albo mumaxie chociaz z tym mam problemy. Granie w Mu normalnie jest dla mnie bezsensu i wali mnie opinia, ktorzy tak nie mysla. I wielkie gz dla ludzi, ktorzy nigdy nie uzywali zadnych hakow, ale co chodzi o Muonline to ja bez nich juz nie moge grac.
Za***iscie poprostu. Jestem lamą i jestem z tego dumny! Szczyt wszystkiego. Co to za przyjemnośc przejścia gry czy zdobyć super ekstra haj lvl na czitach?*nuci Walla Walla*
PS. Mogę autograf?

Rybzor 07-07-2005 11:05

Nie pros o takie rzeczy na forum koles, tutaj sa porzadni userzy i nikt ci nigdy nie da zadnego speedhacka:P

Radek 666 07-07-2005 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gobol
Tez tak mowilem na poczatku!!! :evul: Ja jak gram MU to lece na speedhacku albo mumaxie chociaz z tym mam problemy. :evul: Granie w Mu normalnie jest dla mnie bezsensu :evul: i wali mnie opinia, ktorzy tak nie mysla. I wielkie gz dla ludzi, ktorzy nigdy nie uzywali zadnych hakow, ale co chodzi o Muonline to ja bez nich juz nie moge grac. :evul:

Jak bez cheatów nie umiesz grać to znaczy, że wcale nie umiesz grać i jesteś jednym z wielu małych noobków.

Evil_pila 07-07-2005 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
Nie pros o takie rzeczy na forum koles, tutaj sa porzadni userzy i nikt ci nigdy nie da zadnego speedhacka:P

ehehe czy ja prosilem o speedhacka ?? moze byc przeczytal co ja chcialem ale juz nie chcem bo gram na prv serverach wiec mnie juz all to wali
A po zatym wiem z kad moge miec speedhacka B)

Marian 09-07-2005 19:00

A skąd ściągnąć to Mu? :>

Stefan12341 10-07-2005 10:42

dobra ja sie nie znam... aleten speedhack daje to ze zabijasz all jednym hitem? :/

Sakis 10-07-2005 11:10

ehhh

@up
daje to że zabijasz jednym ciosem...:(...grałem kiedyś w MU ale zrezygnowałem ze względu na właśnie takich noobków(dupków)...to przez nich ta gra straciła sens....np. grasz miesiącami na ten 180 lvl, a oni moga to zrobić w parę tygodni....mam nadzieję, że chociaż keyloggera załapiecie..cheaterzy...!!!! X(

Evil_pila 10-07-2005 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakis
@up
daje to że zabijasz jednym ciosem...:(...grałem kiedyś w MU ale zrezygnowałem ze względu na właśnie takich noobków(dupków)...to przez nich ta gra straciła sens....np. grasz miesiącami na ten 180 lvl, a oni moga to zrobić w parę tygodni....mam nadzieję, że chociaż keyloggera załapiecie..cheaterzy...!!!! X(

I ty mowisz ze grale kiedys w mu hahah speedhack daje ze szybciej bijesz jak sama nazwa mowi i nie trzeba grac na global.
Servery prv sa najelpsze :cup:
Ten temat mozemy teraz przeznaczyc na publikacje prv server albo pomagac inym jak ktos jest nowy w mu.
Koniec tematu o jakis speedhack itp.

Server na 97d+99 items
IP:sial.no-ip.info
Reg on: gg:6586721
Exp:500

Dark Rayles 11-07-2005 22:55

Polecam servek Apocalips:
* exp : x1000
* Version : 0.97d + 0.99 items + additional server files (download only in client file.)
* Maps : Icarus 2, Place of Exile
* Drops : 50%
* Bless Bug : off
* Shop items : standard + all scrolls + all orbs + jewels(Bless-Life-Creation)
* Spots on standard maps : Tarkan, Icarus, Icarus 2, Place Of Exile ..
* Stadium : off
* Reset = 200 points each (1 reset = 200 points, 2 resets = 400 points and so on...)
* Golden Monsters upgraded (Dragons - a lot, Lizard King - average, Tantalos - a bit)
* BoK +3 = Exc 99 items, Bok +4 = Exc do Phoenix / Thunder / Soul / Divine

http://apocalypsemu.intact.pl/board/...hp?showtopic=4

Marixon 11-07-2005 23:35

Czytaj Mar~!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian
A skąd ściągnąć to Mu? :>

Wejdź najlepiej na oficjalną stronę: www.muonline.com.

Evil_pila 14-07-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Rayles
Polecam servek Apocalips:
* exp : x1000
* Version : 0.97d + 0.99 items + additional server files (download only in client file.)
* Maps : Icarus 2, Place of Exile
* Drops : 50%
* Bless Bug : off
* Shop items : standard + all scrolls + all orbs + jewels(Bless-Life-Creation)
* Spots on standard maps : Tarkan, Icarus, Icarus 2, Place Of Exile ..
* Stadium : off
* Reset = 200 points each (1 reset = 200 points, 2 resets = 400 points and so on...)
* Golden Monsters upgraded (Dragons - a lot, Lizard King - average, Tantalos - a bit)
* BoK +3 = Exc 99 items, Bok +4 = Exc do Phoenix / Thunder / Soul / Divine

http://apocalypsemu.intact.pl/board/...hp?showtopic=4

mhm brakuje troche informacji gdzie reg i ip ;p
a tak wcale nie jest fajny bo duzo pkt. sie traci przy resie nie oplaca sie troche na wikeszym lvl juz nic nie bedziesz mial pkt.
Jak by res byl za free to fajnie by bylo tylko szkoda ze stadium off

Ja z mojej strony polecam 2 server
IP: mufire.ath.cx
EXP: 1k
Spoty: Davias Stadium
BB: on
Res: free
reg na : www.mufire.ath.cx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.