![]() |
Mu
Moze ma ktos taki program do mu ze all ma sie na 1 hita??
thx :p |
Jak juz uda ci się znaleść tego cheata to walnij się nim w łep! Czity są złe!
|
Nawet gdyby ktoś miał to i tak ci nie da...
NIE CZITUJ!!! |
I ludzie się dziwią, że MU jest pełne cziterów i bugów? To właśnie przez takich ludzi. Pod ściane i odstrzelić.
|
zajbscie sie gra na global -.- noralnie exp idzie szybko
a ten program moglem miec tylko kolega mi onim powiedzal na zakonczeniu roku szkolnego a nie wiem gdzie on mieszka :( |
Cytuj:
|
Global its sux i tyle prvitay rox
moge wam podac fajny prviat 23h jest oline ip:sial.no-ip.info Port:44405 Reg na gg:6586721 Exp:500 jak sie umie grac dobrze to mozna resa robnac w 1 dzien Res:za free :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Lol co robi MU na forum tibi :)
Dobra jesli chodzi ci o speed haka to jest latwe musisz dac z kims trade wczesniej jednak umow sie z kolega czy z kims zaufatym potem do trade wlorz swoja bron i liczcie od 3 do 1 na 1 on wciska ok a ty podnosisz ta bron jesli wszystko bedzie rownoczesnie i wypali twoja bron zniknie ale po jakims czasie sie znow pojawi. Ja osobiscie gazdze hakami wiem o nich z ciewakosci ------------------------ gram na global wigle knight obecnie lvl 62 ale zara robie nastepny |
Cytuj:
Cytuj:
PS. Mogę autograf? |
Nie pros o takie rzeczy na forum koles, tutaj sa porzadni userzy i nikt ci nigdy nie da zadnego speedhacka:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ehehe czy ja prosilem o speedhacka ?? moze byc przeczytal co ja chcialem ale juz nie chcem bo gram na prv serverach wiec mnie juz all to wali A po zatym wiem z kad moge miec speedhacka B) |
A skąd ściągnąć to Mu? :>
|
dobra ja sie nie znam... aleten speedhack daje to ze zabijasz all jednym hitem? :/
|
ehhh
@up
daje to że zabijasz jednym ciosem...:(...grałem kiedyś w MU ale zrezygnowałem ze względu na właśnie takich noobków(dupków)...to przez nich ta gra straciła sens....np. grasz miesiącami na ten 180 lvl, a oni moga to zrobić w parę tygodni....mam nadzieję, że chociaż keyloggera załapiecie..cheaterzy...!!!! X( |
Cytuj:
I ty mowisz ze grale kiedys w mu hahah speedhack daje ze szybciej bijesz jak sama nazwa mowi i nie trzeba grac na global. Servery prv sa najelpsze :cup: Ten temat mozemy teraz przeznaczyc na publikacje prv server albo pomagac inym jak ktos jest nowy w mu. Koniec tematu o jakis speedhack itp. Server na 97d+99 items IP:sial.no-ip.info Port:44405 Reg on: gg:6586721 Exp:500 |
Polecam servek Apocalips:
* exp : x1000 * Version : 0.97d + 0.99 items + additional server files (download only in client file.) * Maps : Icarus 2, Place of Exile * Drops : 50% * Bless Bug : off * Shop items : standard + all scrolls + all orbs + jewels(Bless-Life-Creation) * Spots on standard maps : Tarkan, Icarus, Icarus 2, Place Of Exile .. * Stadium : off * Reset = 200 points each (1 reset = 200 points, 2 resets = 400 points and so on...) * Golden Monsters upgraded (Dragons - a lot, Lizard King - average, Tantalos - a bit) * BoK +3 = Exc 99 items, Bok +4 = Exc do Phoenix / Thunder / Soul / Divine http://apocalypsemu.intact.pl/board/...hp?showtopic=4 |
Czytaj Mar~!!
Cytuj:
|
Cytuj:
mhm brakuje troche informacji gdzie reg i ip ;p a tak wcale nie jest fajny bo duzo pkt. sie traci przy resie nie oplaca sie troche na wikeszym lvl juz nic nie bedziesz mial pkt. Jak by res byl za free to fajnie by bylo tylko szkoda ze stadium off Ja z mojej strony polecam 2 server IP: mufire.ath.cx EXP: 1k Spoty: Davias Stadium BB: on Res: free reg na : www.mufire.ath.cx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |