![]() |
Dl Hunt
Pewnego razy wybraliśmy się z kolegą zobaczyć co słuchać Na Dlach...I Ja 44 Knight i Kolega 34 Pally poszlismy na pare DLi.
Z Dli był loot taki : z 1-szego dla : kasa i d hammer z 2-giego :kasa power bolt i d-hamy z 3-ciego :Royal Helmet!! xD i tak się zakńczył nasz wyczerpujący DL hunt :).tU daje wam Screena :) |
ja tam nie widze screena nothing wogóle zasmiecasz forum daj to w jakimś innym temacie a jak nie potrafisz umieszczać screenów to sobie poradnik przeczytaj beznadzieja
|
Widze że hunt był tak długi że ssa nie ma... nie no zdarza sie...
@down: van gogh sie od niego wzorował pewnie... |
Z DLi nie wypada dragon hammer ale dobra...
Ale za to screen, jaka impresja, gra świateł, fantastyczne, chciałbym robić takie screeny -.- |
stary nie wiem czy czaisz o co tu biega ale w tym dziale sie zdjęcia wkleja, a opowieści o locie to możesz napisać w dzile opowiadania
ps. wklej zdjątka, na uwarygodninie swoich wpisow |
"Tu daję wam screen'a"? Ta dzi, a ja za ciula nic nie widzę :/.
|
omg czlowieku wklejaj zdjecia wkoncu to dzial ze zdjeciami.Chodzi o to ze nie masz opisywac na czym byles tylko dawac fotki czaisz? B) :p
|
Cytuj:
|
Ja proponuje abyś zajrzał na początku może do tematu testowego i spróbował byś tam po wklejać a jak to nie to to zmien serwa www.imageshack.us on zawsze działa
|
Cytuj:
z 1-szego : cheese i kasa z 2-giego : nic :( z 3-ciego :kasa i... Bright Sword!!! XD i tak skonczyl sie nasz wyczerpujacy rat hunt :). Tu daje wam screena :) |
No i co to miałó być.Mogłęs screena zrobić...
|
Temat do kasacji. Gościowi coś nie wyszło z wklejaniem (weź imagesack.us) a teraz wszyscy nabijają posty.
|
Bardzo oryginalny hunt...Tylko szkoda, że nikt nie mógł zobaczyć tego BS-a :(
Jestem zawiedziony :( |
umeiszczasz hunta w dziale zdięcia a niema żadnego, nieumiesz robić? poczytaj w poradniQ....
|
Nie no poprostu coś mu nie pykło :confused: temacik do kasacji
|
nuda i jeszce raz nuda
|
Lol Gdzie tu są jakies ss a ty wiesz ze ja jak bylem moim sorcem na dl (15 level wtedy mialem) to mi mpa wylecialo :P serio nie klamie nie mam ss bo mi siora usunela ale na serio wylecialo mi mpa . A tak pozatym z dl nie wylatuje dragon hammer .
|
Cytuj:
BTW. PO CHUJA ODSWIEZACIE TEMAT Z PRZED ROKU?! |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |