![]() |
20lvl Sorkiem
Chciałbym się dowiedzieć jak można najszybciej nabić 20lvl sorkiem. Aktualnie mam Sorca na 11lvl. Czyli co zrobić aby najszybciej się zdobyło ten 20lvl, i kiedy mam sobie kupić bohy :D bo już mam taką możliwość?
|
Kup eq w którym nie zabije cię pare Rotów i śmigaj na Fibule :p
|
W Psecie z bronią 2-ręczną (Two-handed Sword/Dragon Lance/War Hammer)
i kup sobie klucz do fibuli (800gps) i Rotwormy zabijaj... Jak masz kase na bohy to tak na 17 lvl kup |
kup bohy na 25lvl i expij na rotach na fibula uwazaj tam na ds moze je ubic z hmm moją chyba z 400hp ale moge sie mylic
|
No ale jak cie ds dogoni to wtedy jest już gorzej :)
|
jesli masz facc to mozesz isc albo na kopalnie, tam bic dwarfy i roty, od czasu do czasu mozesz zejsc na solda i go z hmm uwalic wtedy eq to hmmm p set i bron dwureczna jak juz kto mowil, albo mozesz isc na fibule tylko musisz uwazac na dsy.
jesli masz pacc to oczywiscie nie pozostaje ci nic innego jak roty na darashi, albo gobliny na edron. bohow nie kupuj na tak malym lvl bo latwo mozesz sie przekrecic a jak je= stracisz to bedzie problem, lepiej zainwestuj w jakies runki badz mfy. |
Jeśli masz facca to ja osobiście radze roty na fibuli, ale jak wspomnieli przedmówcy musisz uważać na dsa, lub swamp trolle i roty kolo Venore. Jeśli nie wiesz gdzie one są to spytaj się kogoś, na pewno Ci powie.
|
A na 11lvl jaki powinienem mieć mlvl?
|
Cytuj:
A co do BoH na 17lvl to kolejna głupota. Zbyt łatwo je stracić, a z drugiej strony przyszpieszenie jest niezauważalne. Kolego kup sobie lepiej Blue Robe albo Vamp Shielda czy SKull Staffa (kupisz jakieś dwie z tych rzeczy zamiast BoH) dzięki temu będziesz miał więcej cap co jest postaciom magicznym potrzebne. A BoH kup sobie jak będziesz już expować z runami czyli około 27-30lvl bo wtedy przyszpieszenie będzie zauważalne, a i się przyda. A jeśli chodzi o expowanie to niestety ale Roty, Roty, Roty. Jeśli masz PACC to rotowiska na Daramie albo Larvy pod Ankhrum. Jeśli FACC to Rotwormy na wschód od Venore, Fibula albo Folda. |
Ja gdy chcialem szybko zrobic lvl zeby expic z runami poszedlem na Edron :) na rotwormy expilem tam do 27 lvl a pozniej stawialem monka i na cyclopolis ;) moje dalsze plany to 29 lvl i dsy i na dragi na ankrahmun :]
|
Dla facc- katorga
Jak masz Pacc to zalatw sobie eq jakies, 70 gp rope i śmigaj na Edron do Troll Cave... potem do Goblin Cave, a potem roty... i tak do 20 lvlu @Down nic si enie rymuje --.-- |
Kopalnie w kazz to najlepszy exp dla sorca FACC. O PACCu nic nie powiem bo nic nie wiem.(Ale sie rymuje ;) )
|
Cytuj:
|
Ja chodzilem do 20 lvlu na rotach w kopalniach dwarfow, potem do 27 lvlu soldy i guardy z hmm. Na 27 lvlu juz z monkami guardy, na 35 lvlu juz bez monkow i same guardy (40 mlvl), a teraz kupilem pacc, mam 38 lvl i chodze z DS na dragi albo z kumplem na DL, jesli nie mam runek to ide na larvy pod Ankh. Co do boh to nie kupuj na takim lvlu, nie zauwazysz a latwo stracisz, do 35 lvlu nie kupuj bo do tego lvlu jeszcze dostajesz od random pk. Kup sobie B Robe i skull staff, bo potrzebujesz cap.
|
Może ci się to nie przyda, bo ja robiłem tak 20 lvl max. 1,5 tygodnia, a to troche jest... a więc: Idziesz do Venore z całkiem dobrym eq,bronią,shieldem i czarami. Jeśli się troche znasz, to trafisz na dziure, w której jest normalnie wielka jaskinia z swamp trollami. jest tam tez troche cave ratow, ghul[1] skele [3 chyba] i mnóóstwo swamp trolli.. mało zatruwają więc sie nie buj.. ale jak jesteś ostrożny to weź kilka UH i exure vite. ja tak właśnie expiłem do 20 lvla, prawie od samego początku, mlvl mam dobry, KASA TEŻ JEST OK!... mówie ci, przekonasz się, ale to troche woolny exp.. :]jeśli ludzi nie ma to OK... acha. weź shovel, czy tam pic, rope i duzo torchów...
|
Co to broni dwu ręcznych hmm, ja gram na Shiverze i tam można zabijać, więc nie wiem czy nie leprzy by był skull staf? A poza tym na 11lvl jaki powinien być mlvl?
|
re: UP (mlvl)
Możesz mieć 50, a możesz mieć 5 zależy to od Ciebie nie sądzisz? re: DOWN Przecież pisze wyraźnie zależy to od Ciebie ! Ale skoro nie rozumiesz. Powinieneś mieć 6mlvl. |
Berials no prawde muwiąc masz racje, ale ja chce się dowiedzieć na 10lvl i 11lvl jaki mlvl powinienem mieć? :p
|
jak na 11 to proponuje 22 mlvl
|
zbieraj full runy i idz na of i nie ******* : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |