![]() |
Mój pierwszy filmik
Ten film to exping na valkiriach i amazonkach z dobrym skutkiem (zresztą obejrzycie sami:) Obejrzyjcie i skomentujcie:sword:
http://rapidshare.de/files/2653074/v..._camp.rec.html |
@up
Keylogger! Nie ściągaj! lol muhaha @topic Gratz lootu... Szczęściarz:D Film też przedstawia noobowatość Polaków -Pokaż tego Plate Armora~!111111 -(on pokuzuje, a ten noobek rzuca śmieci na niego i :)) -Jak go odzyszkał to ten noobek: DAJ MI PLX!!111 Film troche nudny... Ale na takim lvl to nic lepszego ci sie nie uda. |
Dzienx.To był akurat pierwszy filmik ale na następny wezme sorca (Sir marcino huntero) tylko musze na nim zrobic przynajmniej 25 mlvl i 15 lvl.Z kumplem planuje isc na stalcera
|
Filmik fajny tylko popracuj troche nad skillami o i gz loota ;)
|
Fajny filmik , Gratz lota ... Ale popracuj nad skilami ja na 16 to mialem 70/67 :]
|
Filmik krótki troszke nudny :P.Przynajmiej loot był dobry :D Gz loota ;)
|
po
1. gz lota 2. sam jestes nobem i złodziejem bo chciałeś ukrać komuś lota 3. skile masz do dupy |
16:56 Master-Marcio: mialem k seta
16:56 Master-Marcio: w helmet 16:56 Master-Marcio: i fire sword 16:56 Master-Marcio: i dragon shield BUHAHAHAHAHA ROTFL LOL ROTFL 2 HAHAHAHA LEZE... Jak ty miales taki eq to ja mialem demon seta... jestes po prostu zalosny... albo miales UHmakera na ktorym nawalales UHy albo ukradles :P BO takie eq w zyciu bys nie mial gdybys gral tym charem. Co ty mozesz zabijac. Valkiria best monster -.- I zarobilbys na tyle K gp ? pff BUHAHAHAH Wyjdz. |
OMG 16 lvl i 2 mlvl 8o 8o 8o 8o 8o
|
btw. Alucard zmień avatara bo już zajtęty chyba przez Shinjix'a:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |