![]() |
A kto widzial Basiliska jak wyglada Basilisk...
Basilisk - to co o nim wiem napewno bo sprawdzielm :
1.To npc poniewarz niemozna go zaatakowac :] 2. Prawdopodobnie niema do niego dojscia ( spedzilem tam 4 h z Pickiem i przekopalem kopalnie :p ) Jak by ktos chcial go zobaczyc to mam fimik na ktorym jest pokazana droga zarowno dla pacc z ab i facc z kazz. Jestescie ciekawi gdzie co i jak : http://rapidshare.de/files/2654022/Basilisk.rec.html P.S - Nie smiejcie sie z lvl i eq bo to moj testowy har :p |
;)
Powiem Ci cos jest do niego dojscie, ale jak tam dojsc to Ci nie powiem.
:) |
Sciemniac kazdy moze ...
Cytuj:
|
Taaa... Nie jeden z nas chciałby dotrzeć do Bazyliszka...No, ale na razie możemy tylko po marzyć o Dragon Scale Legsach...Może jakiś dzielny Polak rozwiąże tą nierozwikłaną od lat zagadkę...Życzę powodzenia, bo ja się za to nie biorę! :)
|
omfg taki film byl juz conajmniej 2 razy na forun-.-
|
:]
Cytuj:
|
Cytuj:
Mnie tez bardzo ciekawi ten quest, ale jak jest zakaz to jest i nie mozemy sobie w tym pomagac na tym forum :/ |
No i po co kolejny film na ten sam temat?:>
|
legendy mówią że trzeba odkopać dźwignie..I odsuwają się kamienie (te w kazordoon na soldach) i droga prowadzi do bazyliska.
Nikt niewie czy to legenda czy prawda... Może sie kiedyś dowiemy ;) |
Cytuj:
Wlasnie to jest czesc Questa wiec na tym forum nie moge Ci o tym powiedziec sam do tego dojdz. |
a ja...
Ja z ciekawości ściągnąłem wszystki mapki do tibii i zacząłem przęglądać poziomy wyżej i niżej i mapy sie nienachodziły...
Moim zdaniem musi być jakiś teleport, ale jak się tam dostać lub co trzeba zrobić żeby się tam dostać tego chyba nie wie nikt :] BTW. Czy Cachero albo Bubble mają dsl? |
Cytuj:
Tak, po 2 pary. |
Cytuj:
Cachero nieposiada Dragon Scale Legs.. Bubble też... |
Jakzroie 100mlvl to moze sprubuje odkryc ten quest :P
|
@up brakuje ci tylko 92 mlvl GRATZ -.-
@Mediota na ściągniętych mapkach masz tylko znane terany tj. takie jakie zwiedzali gracze itp. -.- a że nie wszystkie tereny podziemne tibii są znane to inny temat (wiele razy już powtarzane było... że knightmare mówił że 75% Hellgate nie jest znane jeszcze) :) |
Cytuj:
|
...
Cytuj:
Nobostwo niektórych mnie przeraża a innych doprowadza do płaczu. A twoje nobostwo Badyl mnie i przeraża :o i doprowadza do płaczu. ;( |
Taki temat juz byl na tym forum z filmikiem jak zoabczyc za sciana bazyliszka...
Zamknac i dac link do tamtego tematu |
Cytuj:
|
Lol.....
Nieszkoda ci czasu na takie glupie filmiki???
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |