Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wszystko o Bazyliszku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40021)

Akin 28-06-2005 18:42

Wszystko o Bazyliszku

Z tego co ja wiem Bazyliszek jest do zabicia trzeba co zabić Basillisk Mirror

dzieje się to w następujący sposób
-Hi
(bazyliszek tworzy Slimy Gurady i Geomancery)
-Bye
Basillisk - Ssssss Chicken!!!
- No
Basillisk - Really?
- Yes
Basillisk - Take This!!!
(bazyliszek tworzy 2 Warlocki i 1 doga)
Wybijamy all z doga wypada nam Basillisk Mirror dajemy use with Bazyliszek umiera bierzemy skórę i wchodzimy do teleporta znajdziemy w telpeorcie podobne pomiezczenie do Desert Quest final room tylko ze bedzie 1 pochodnia kładziemy na nia cialo bazyliszka i pocigamy dzwignie.
Przenosimy się do pmieszxczenia z 1 Warlockiem i 9 Banshee wybijamy all i na koncu korytarza będa 2 skrzynki (strzelamy która) w jedej bedzie Blue Robe a w Drugiej Dsl do tego trzeba miec szczeście :)

Btw. Srry Matkus i Omader za QS ale forum musi się dowiedzieć...

PUPISEM 28-06-2005 18:44

A z kąd ty niby to wiesz?

Sir Emilio 28-06-2005 18:45

buah...
ta jasne...
wkret i tyle -.-

Akin 28-06-2005 18:46

Mam film ale nie z tibia.pl

PUPISEM 28-06-2005 18:47

Wiec poprosze film oki? Czekam

Aversin 28-06-2005 18:47

Naprawde nie wiem jak to skomentować, ale jedyne co mi sie nasuwa to ...

... LOL

Czyżbyś zrobił tego questa albo znasz kogoś kto tego dokonał ?
Może masz jakieś ssy (oryginalne a nie fake) .. bo jakoś narazie to fajna bajka ci wyszła ?

Akin 28-06-2005 18:50

nie dam ci linku bo teraz nie znajde -.-' to juz ma z 1 rok ten film -.-

PUPISEM 28-06-2005 18:51

Ahaahhaah Dobry koles. Lubie cie, rok ? I dopiero teraz nam gadasz?
OK bez jaj. Nie wciskaj picu ok?

Gromnjir 28-06-2005 18:52

przeciez to joke... co sie tak denerwujecie?

Aversin 28-06-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akin
nie dam ci linku bo teraz nie znajde -.-' to juz ma z 1 rok ten film -.-

Ja też mam kupe filmów fajnych .. np. jak soluje moim drutem na 20 lvlu 5 demonów .. ale nie zgadniesz co sie stalo .. nie znajde teraz linku gdzieś mi się zapodział .. :confused:

Akin 28-06-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Ahaahhaah Dobry koles. Lubie cie, rok ? I dopiero teraz nam gadasz?
OK bez jaj. Nie wciskaj picu ok?

zobacz na moja date dołączenia

btw. chcialem dobrze ... ale nie chcecie to se wiezcie w tą bajke o skarbcu albo ze nie ma ani 1 pary dsl...

Aversin 28-06-2005 18:55

Bajka o skarbcu .. albo twoja bajka ...

Wybieram bajke o skarbcu bo dużo ciekawsza.

PUPISEM 28-06-2005 19:01

Bajka O Skarbcu Rulez. A z kad wiesz ze tak ejst a nie inaczej, dzieciaki na podworku to powiedzialy? Daj nam 1 dowod ;]

Heliwurab 28-06-2005 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akin
zobacz na moja date dołączenia

btw. chcialem dobrze ... ale nie chcecie to se wiezcie w tą bajke o skarbcu albo ze nie ma ani 1 pary dsl...

wiesz co... mogłeś się przecież zalogować rok temu i wtedy dać ten film.. twoja data dołączenia nic nie zmienia...[moge go wybluzgać? moge? dziekuje] ćwoku..nie rób se z nas jaj.. dziekuje.. albo tak: Jeśli jest to prawda, to powiedz jak się dostać do Basilisk'a.. no? jak taki mądry jesteś... ^.-

Orl 28-06-2005 19:04

Zakonczenie powinno byc takie:
Otwierasz skrzynie, a tam twoja mama mowi: Jasiu, wstawaj czas do przedszkola.

Bez komentarza.

/Xom

Dwarf 28-06-2005 19:04

Kolejna wkret na rozwiazanie zagadki o bazylu, jesli juz zalozyles temat to co ci szkodzi wyszperac jednak film badz zrobic kilka zdjec. Nie fejkow plx ! :)

Pacek 28-06-2005 19:07

rozumiem ze mamy czyatać twój temat jako "a świstak siedzi i zawija je w te srebaerka" marna prowokacja

Donas 28-06-2005 19:09

On nie kłamie. Ja sam tam byłem. Wszystko widziałem, ale nie afiszowałem się bo wiedziałem że mi modek wlepi bana za QS. Widziałem jak walczył z Bazyliszkiem! I nawet mam screeny z nagrodami ze skarbca. Niestety, nie mogę wam dać tego pasjonującego filmu ani screenów bo nie mogę dać nic na serwer ftp ani fotobucket. A i razem wróciliśmy na rookgaard bez rookowania się. Normalnie rozwiązaliśmy tam quest z mino magiem! Pogratulowała nam Sunrise! i w dodatku nauczyliśmy nooby aby przestały być noobami. Na wszystko mam filmiki i zdjęcia. Ale nie moge im wam dać, ściśle tajne.

^^ Ile w tym było prawdy bo absurdów liczyć mi się nie chciało?

Dwarf 28-06-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donas
On nie kłamie. Ja sam tam byłem. Wszystko widziałem, ale nie afiszowałem się bo wiedziałem że mi modek wlepi bana za QS. Widziałem jak walczył z Bazyliszkiem! I nawet mam screeny z nagrodami ze skarbca. Niestety, nie mogę wam dać tego pasjonującego filmu ani screenów bo nie mogę dać nic na serwer ftp ani fotobucket. A i razem wróciliśmy na rookgaard bez rookowania się. Normalnie rozwiązaliśmy tam quest z mino magiem! Pogratulowała nam Sunrise! i w dodatku nauczyliśmy nooby aby przestały być noobami. Na wszystko mam filmiki i zdjęcia. Ale nie moge im wam dać, ściśle tajne.

^^ Ile w tym było prawdy bo absurdów liczyć mi się nie chciało?

Od kiedy sunrise zmienil plec ? :P :> A ja jestem dziadkiem mikolaja sakd wy sie biezecie?!

@down : hehe :) Ale to no wiesz nie sa eee... zwykle dzieci :P

Aversin 28-06-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf
A ja jestem dziadkiem mikolaja sakd wy sie biezecie?!

No wiesz takich rzeczy to uczą na wychowaniu sexualnym ..
Kiedyś mamusia i tatuś .. echm ten tego ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.