![]() |
Wszystko o Bazyliszku
Z tego co ja wiem Bazyliszek jest do zabicia trzeba co zabić Basillisk Mirror
dzieje się to w następujący sposób -Hi (bazyliszek tworzy Slimy Gurady i Geomancery) -Bye Basillisk - Ssssss Chicken!!! - No Basillisk - Really? - Yes Basillisk - Take This!!! (bazyliszek tworzy 2 Warlocki i 1 doga) Wybijamy all z doga wypada nam Basillisk Mirror dajemy use with Bazyliszek umiera bierzemy skórę i wchodzimy do teleporta znajdziemy w telpeorcie podobne pomiezczenie do Desert Quest final room tylko ze bedzie 1 pochodnia kładziemy na nia cialo bazyliszka i pocigamy dzwignie. Przenosimy się do pmieszxczenia z 1 Warlockiem i 9 Banshee wybijamy all i na koncu korytarza będa 2 skrzynki (strzelamy która) w jedej bedzie Blue Robe a w Drugiej Dsl do tego trzeba miec szczeście :) Btw. Srry Matkus i Omader za QS ale forum musi się dowiedzieć... |
A z kąd ty niby to wiesz?
|
buah...
ta jasne... wkret i tyle -.- |
Mam film ale nie z tibia.pl
|
Wiec poprosze film oki? Czekam
|
Naprawde nie wiem jak to skomentować, ale jedyne co mi sie nasuwa to ...
... LOL Czyżbyś zrobił tego questa albo znasz kogoś kto tego dokonał ? Może masz jakieś ssy (oryginalne a nie fake) .. bo jakoś narazie to fajna bajka ci wyszła ? |
nie dam ci linku bo teraz nie znajde -.-' to juz ma z 1 rok ten film -.-
|
Ahaahhaah Dobry koles. Lubie cie, rok ? I dopiero teraz nam gadasz?
OK bez jaj. Nie wciskaj picu ok? |
przeciez to joke... co sie tak denerwujecie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. chcialem dobrze ... ale nie chcecie to se wiezcie w tą bajke o skarbcu albo ze nie ma ani 1 pary dsl... |
Bajka o skarbcu .. albo twoja bajka ...
Wybieram bajke o skarbcu bo dużo ciekawsza. |
Bajka O Skarbcu Rulez. A z kad wiesz ze tak ejst a nie inaczej, dzieciaki na podworku to powiedzialy? Daj nam 1 dowod ;]
|
Cytuj:
wiesz co... mogłeś się przecież zalogować rok temu i wtedy dać ten film.. twoja data dołączenia nic nie zmienia...[moge go wybluzgać? moge? dziekuje] ćwoku..nie rób se z nas jaj.. dziekuje.. albo tak: Jeśli jest to prawda, to powiedz jak się dostać do Basilisk'a.. no? jak taki mądry jesteś... ^.- |
Zakonczenie powinno byc takie:
Otwierasz skrzynie, a tam twoja mama mowi: Jasiu, wstawaj czas do przedszkola. Bez komentarza. /Xom |
Kolejna wkret na rozwiazanie zagadki o bazylu, jesli juz zalozyles temat to co ci szkodzi wyszperac jednak film badz zrobic kilka zdjec. Nie fejkow plx ! :)
|
rozumiem ze mamy czyatać twój temat jako "a świstak siedzi i zawija je w te srebaerka" marna prowokacja
|
On nie kłamie. Ja sam tam byłem. Wszystko widziałem, ale nie afiszowałem się bo wiedziałem że mi modek wlepi bana za QS. Widziałem jak walczył z Bazyliszkiem! I nawet mam screeny z nagrodami ze skarbca. Niestety, nie mogę wam dać tego pasjonującego filmu ani screenów bo nie mogę dać nic na serwer ftp ani fotobucket. A i razem wróciliśmy na rookgaard bez rookowania się. Normalnie rozwiązaliśmy tam quest z mino magiem! Pogratulowała nam Sunrise! i w dodatku nauczyliśmy nooby aby przestały być noobami. Na wszystko mam filmiki i zdjęcia. Ale nie moge im wam dać, ściśle tajne.
^^ Ile w tym było prawdy bo absurdów liczyć mi się nie chciało? |
Cytuj:
@down : hehe :) Ale to no wiesz nie sa eee... zwykle dzieci :P |
Cytuj:
Kiedyś mamusia i tatuś .. echm ten tego ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |