![]() |
Domek i drzwi.
Odrazu piszę, że jeżeli to jest jakiś quest to sorry i prosze o zamknięcie tego tematu.
Mianowicie na elfach w Ab`Dendirel na pierwszym poziomie do góry są drzwi. Mają one śmieszną klamkę ponieważ świeci ona kolejno na 3 różne kolory. Najpierw biały poźniej pomoarańczowy i na koniec czerwony (tak mi się zdaje). Za drzwiami leży koleś, no i jak otworze te drzwi to nie mogę otworzyć tego kolesia. Możecie mi powiedzieć o co w tym chodzi? Drugi problem to jest domek nad demon-skelletami koło cyklopów niedaleko Ab`Dendriel i Carlin. Jak ścinam te zarośla i wejde w to pole gdzie uciąłem to mnie cofa i odrasta. A pole dalej leży książka i chyba short sword. A na dole w demon-skelletach znalazłem książke i coś o tym pisało ale ja nierozumiałem i wyrzuciłem :/ Proszę o szybkie, jednoznaczne odpowiedzi. |
Co do tych ds-ów i tych traw odrostających to w książce pisało:
- Wkońcu po wieloletnich przygotowaniach ... coś tam costam. Będe mógł wejść do domu lecz najpierw musze poćwiczyć umiejętność ścinania tej trawy. Narazie robi sie dość ciemno więc znalazłem kryjówke w jaskini niedaleko tego domu. Przenocuje tam i zabiore sie do pracy następnego dnia. Chyba wiesz co sie stało z tym gostkiem :P ?. Coś w tym stylu :). Niepamietam dokładnie jak to było ale coś w tym stylu :P :P . Czyli to tylko tak żeby było ładnie (chyba ?( ) lub potrzeba troche pomyśleć |
Jest to tzw. Femor Hill Quest lub Grasscutting Quest, wiec prosze nie rozmawiac na ten temat tutaj. Jesli chcecie dzielic sie informacjami na ten temat to prosze uzyc Prywatnych Wiadomosci.
|
odp
Powiem Ci tam masz questa na bohhy tylko musisz miec 60 lvl i tam masz chyba jak dobrze pamietam 3 banshee i 7 ds :)
|
@ Xegam
tej ludzik poczytaj co admin pisze No Quest Spoling a poza tym wydaje mi sie że żle mówisz :)) @ Mister Knight Te drzwi to quest nie powiem jaki (Ani mru mru :D) ale moge ci powiedzieć czemu nie możesz otworzyć gościa. Poprostu nie masz do tego prawa tzn. żaden NPC nie powiedział ci żeby go znaleść i otwożyć. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |