![]() |
Pomocy... :)
Proszę, aby ktoś miły zamieścił podłoże:
-Kafelków (nie kamieni tylko takich w Kazz) -Trawa Z góry Dzięki za wszystko P.S Szukałem. |
nie szukales-.-
byl temat i byl wszystko umieszczone tam PS sie pisze bez kropek... |
@morwi
Szukałem, ale to było chyba usunięte… |
nah nie bylo, a jak szukales to zle szukales/nie umiesz szukac :P
|
Dobra podaj linka jak wiesz…
|
hah podaj linka ta? to tak samo jakbym ci dal te podlogi, wiec raczej ci nei da:P
|
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf oto to -.- przyda ci sie
|
Cytuj:
Co do tematu...ja takowego tematu nie widzialem, ale cos mi swita :P ja ci kafelkow niestety nie dam, poniewaz nie zajmuje sie Fake'ami na powaznie :P. Dotychczas zrobilem tylko jeden. Ale wiesz co? Looknij w temat bodajze Hegemmona o Sprite editorze. Zamiescil tam liste wielu spritow wiec kafelki tazke powinny tam byc (jesli ten temat nie jest hegemmona z calego serca przepraszam :P) |
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37991
Cośtam napewno znajdziesz... |
@hiey
noi po co?:( ja tu go zmuszam do szukania(czyt. wpisania 3 slow pomoc do fake-.-) a ty tu link dajesz:( @ten co mowi ze sie myle-.- PS to skrotowiec a skrotowce sie ****a pisze bez kropek Cytuj:
|
@up
Bo to mój temat z tymi fake'ami:P:P:P Wiesz... teges |
@UP
no wiem ale ja sie tu staram a ty co:( |
@up
No wiesz, z tym pokoleniem już nic nie da się zrobić... A co my tu będziemy taką gadke-szmatkę prowadzić, huh? Jak co to pisz na gadulca :p |
@hiey
na giegie nie trza juz sie pogodzilem z tym ze moje wysilki poszly na marne:( |
Cytuj:
@topic: Polecam Ci chłopie edytora map do tibi (znajdziesz go chyba na tym forum albo na tibi.org) bo skoro z podłogą masz problemy to co bedzie dalej? Mi osobiście bardzo pomógł albo poprostu skorzystaj z linka Hiey'a bo tam masz w sumie wsio co najważniejsze... Temat do zamknięcia myśle. Chyba, że masz jeszcze jakieś pytania to pisz żeby nie zakładać nowych tematów... |
Cytuj:
nah umie edytowac ale nie robie tego bo wole nabijac posty(czyt.robic to co wszyscy bo prawie nikt nie edytuje-.-) a co do tego ze on zrobil dobrze z tym sie nei zgodze... ile razy bylo mowione zeby szukac? tysiacpiencset stodziewincset razy..... a wystarczylo wpisac 3 *******one slowa zeby to znalezc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |