![]() |
Crystal Necklace
Po pierwsze szukalem i nigdzie nieznalazlem takiego tematu(byl jakis podobny) a po drugie to mam pytanie.
GDZIE mozna sprzedac crystal necklace, bo bylem u jubilera w Thais, ale nic nieodpowiedzial, wiec czy mozna to ........ sprzdac w jakims sklepie czy tulko u ludziow? |
Tylko u ludzi
|
Hmm
Możesz to sprzedać innemu graczowi, lecz jest to zbędny przedmiot. :O
|
Tez mam Crystal Necklace, tylko nie wiem do czego służy ?( Moze ktos mi to powiedziec ..... ?
|
Dzieki za szybka odpowiedz.
W takim razie widze tylko jedno zastosowanie, czyli wyj....alic :D |
Nie wyrzucaj tego! Ja mialem tego mase i posprzedawalem(N00By to nawet po 200 brały)
A jeszce jeden trik to kupilem sonie zegarek(25gp w sklepie :P) i sprzedalem za 100gp(Chętnych bylo chyba z 10) |
Slyszalem ze to zwieksza loot, ale chyba w taki sposob jak wtc...
JEDNAK na forum tibia.xx.pl zrobiono test WTC i crystal necklace, i wlasnie wiekszosci ludziom wypadal wiekszy loot! Zrobili zastosowanie dla naszyjnikow(obu): CN zwieksza loot, WTC zwieksza ilosc zarcia w potworkach i to podobno dziala, bo nawet moj kolega mi mowil ze jak mial crystala to mu z prawie kazdego rota wypadal max loot(nie wiem jaki to 'max loot':P) no i mu sprzedalem za 100 gp bo nie wierze w te bzdury... Mow caly czas na trade(i yelluj na normalnym) 'Sell crystal necklace' jak jakies nooby uslysza to jakies 100-200 gp w kieszeni... |
heh ani WTC ani CN nie dają nic lepszego loota jest to tylko bajka żeby mozna to wciskać noobom i newbie player zresztą weźcie na zdrowy rozum czy przedmioty dające że częsciej leci lepszy loot były by tak łatwo dostępne??:)
|
Błąd - nOOby nie biorą po 200 gp - kupują nawet po 1,5 k!!! Dobry sposób na kasę!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |