![]() |
non-pvp dla sorca?
Mam sorca na 26 levelu na normal pvp (Xantera). Wydaję mi się, że sorc ma lepiej na non-pvp chodzi o summony itp. Nie wiem czy jest o tyle lepiej na non-pvp, że opłaca się tracić 26 level by grać tam, więc poradźcie mi kontynuować, czy zmienić na non-pvp (e-pvp nie biorę pod uwagę).
|
ohhh to od ciebie zalezy czy ci sie chce robic od nowa chara..... jak ci sie lepiej bedzie gralo na pvp to se tam graj
btw. zrobienie 26lev sorca az tak duzo nei zajmuje... |
Cytuj:
|
Plusy non-pvp:
-Nie zabiją cie pk -Nie ubiją ci summona -Mozesz afkowac az gm cie zbanuje Minusy non-pvp: -Thiefy[cec***e ich szybka ręka i chęć twojego loota/expa/przedmiotu] ktorym nic nie zrobisz -Nooby ktorym nic nie zrobisz -Przeludnienie -Mass luring |
Sorc z paccem ma jeszcze jeden +
chodzi mi o Utani Gran hur ktorym mozesz spokojnie zwiewac przed Thiefami i Noobami ogolnie nie polecam non pvp bo to zadna frajda grac na takim srv nie mozesz potem np sprawdzic na ile jestes dobry :) |
bleee
qw... nigdy... thiefy, lurerzy, noob'y etc. nie zmieniaj serva pvp jest beznadziejne ! ! ! X(
|
ja gram sorcem na non-pvp i nie jest zle! wcale nie ma duzo noobow..wlasnie na pvp jest wiecej noobow i pkerow i wogole....lurerzy jakos mi jeszcze nic nie zrobili. Gra sie nawet fajnie. A co do zlodzieji...ciekawe czy jak na pvp albo e-pvp bedziesz targal plecak to ci nie zabiora? tez ci zabiora............... X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na e pvp to ci zabiora a gratisowo zabija ;p |
ja wolałbym ci grać na non-pvp, ponieważ jak już masz 26 lvl to posiadasz zapewnie dużżo manny żeby summonować potworka i expić np. Cyclopolis, PoH itp. Jak możesz tworzyć już SD to wogóle....
Ja grałem na Asterze (serwer non-pvp) i fajno sie gra B) Czasami jakiś loot można podpieprzyć i wogóle....fajno... Więc radze ci grać dalej na tym świecie, w najgorszym przypadku sprzedaj tego sorca :p |
@up:
Tylko jak ci loota podpierzą to juz nie bedzie tak "fajno". |
Nie wiem co powiedziec :/ ja gram sorcem 55lvl na nonpvp i jeszcze nigdy nie padlem od lurowanego potworka ani nikt mi nigdy nie ukradl loota (pozatym ... na pvp tez lurują takze nie rozumiem ze ktos uwaza to za minus serwerow nonpvp skoro wystepuje to wszedzie :P )
|
Cytuj:
|
re: UP
Do tego jeszcze dochodzi kwestia protekcji i przynależności do gildi. Wiadomo, że na Infernie, żonie Filhty Ragona, nikt nic nie ukradnie, chyba, że jest noobem albo nie wie kim jest Filthy Ragon :D |
Help!!
Ja gram na not-pvp sorkiem na securze i powiem ci ze lepiej sie gra z powodu afkowania mozesz se kompa wlonczyc nawet na calom noc a tbi lub jakis inny program bendzie ci runy robil...Mam male pytanko czy opyla sie na 15 lvl z 25mlvl isc do ghostlandu na mi.ghule,skeletony itp I od jakiego mlvl najlepiej opyla sie expic na cycach lub dwrafch guardach i jakim sumonem.
thx z gory!! PROFESJA:SORK :cup: NAME:MASTER ZYGI B) LVL:11 :baby: SERVER:SECURA :] SKILLS:TO NIE JEST Z BYT WAZNE :( MLVL:13 :mag: |
Ja ogolnie uwazam ze jak masz juz postac na pvp to lepiej ja zostawic.A wogole na pvp sork wiecej zarazbie np.sprzedawanie summonow a na non-pvp nikt nie kupi ci summona bo go nie bedzie mogl bic.A wgole na wyzszych lvl na pvp jest lepiej bo mozna sie pobawic w PK :)
|
@ khan jagi
Jeśli masz 15 lvl i 25 mlvl to masz nieaktualny podpis, jeśli masz 11 lvl i 13 mlvl to nie używasz chyba cheatów bo 2 noce to wyższy mlvl... [znaczy się od 1 mlvl] @ topic Na non-pvp sorc ma całkiem dobrze. Nikt mi jeszcze nie ukradł lootbaga, nie padłem od lurowanego potwora itp. Trzeba co prawda sporo myśleć i mieć niezły refleks ale to już inna sprawa... Wybór należy do ciebie. Szkoda troche 26 lvla, z drugij strony na PACCu i z przetradeowanym eq szybko to można odrobić. |
Słuchaj... oprócz tego, co napisali koledzy powyżej, jest jeszcze jeden problem. Otóż gdy poczujesz się mocny, czyli np. tak jak ty 26 lvl, a ja już na 20 lvlu, poczujesz że masz siłe kogoś zabić. Jesteś dobry,masz SD,UH ,GFB,EXPLO, tyle runek, tyle czarów, a na tym Non-Pvp nie możesz tego wykorzystać... to jest normalnie przytłaczające...TO JEST WEDŁUG MNIE NAJWIEKSZY MINUS NON-PVP...wiem coś o tym, spójrz na podpis :P Mówię ci, lepiej zostań na Pvp, albo jak chcesz to wybierz Druida lub Palla na Non-pvp.. :]
|
tez mnie to troche wkurza dlatego przenioslem sie nastale na pvp {azura}mam tam paladyna... Jeszce male pytanki. Czy opyla sie na 60 dis lvl okolo 18 bow 8mlvl expic na cyklopach bo znam 2 miejscuwki kolo thais tylko jeszce powiedzcie mi czy ''mount streum'' czy ''cyklop camp'' lepsze jest dla palka aha jeszce 1 czy za 2k opyla sie zeby mi kolega zsumonowal monka.Sory ze sie tak rozpisalem :]
Dzienki z góry B) |
@ up - cyce od 48 dista bez problemu, kolo 55 nawet bez szczesliwego loota praktycznie zarabia sie tyle ile idzie na strzaly
- monk jest warty tyle ile kosztuja mf potrzebne do uzyskania 600 many na summon - przy srednim 50 mana odnowionym trzeba 12 mf = 1200 gp; 2k to stanowczo za duzo @ topic - wg mnie na non-pvp polowa czarow sorca jest bezuzyteczna - oslabione fieldy, wave ktorych nie oplaca sie uzywac na potworkach, ue tylko na questy ( combo sd+ue odpada, a na pvp jest bardzo przyjemne ). Sorc ma oczywiscie pare ciekawych mozliwosci ( np stosunkowo latwo wykonuje anni~~ i inne ciezkie questy w teamie ) ale uwazam ze jest oslabiony wzgledem normal-pvp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |