![]() |
Dwie wersje Noble Armor by Grim.
No i prosze bardzo:
http://img103.echo.cx/img103/4973/bezdw3dz.png http://img103.echo.cx/img103/6098/zdw2hf.png Comments please. |
jako ze dopiero sie uczysz to nieocenie
|
Cytuj:
No jakoś się już nie ucze... wakacje są, no nie? :D Btw. Praca robiona pixel po pixelu w Paint. |
@up
co nie zmienia faktu ze wyglada jak 1 grafika zrobiona przez 5 latka ;) ksztalt w ogole nie przypominajacy zbroji, cieniowanie plastikowe... kilka minut roboty... postaraj sie zrobic cos bardziej skomplikowanego niz tylko prostokat i 2 trojkaty ;) |
Rysowałem takie coś w brzuchy mamy. Weź nie zaśmiecaj forum takimi śmieciami. Widać, że to pierwsze grafiki to wrzuć je do przyklejonego tematu a nie zaśmiecaj forum.
|
To wygląda jak kosz na śmieci otwierany na zewnątrz ;) Bez obrazy :) W sumie rzucasz się na głęboką wodę edytując coś co jest ładne w oryginale.
|
Bez obrazy, ale to naprawde jest żałosne...
Noble - szlachecki a wygląda jak kosz na śmieci jak ktoś tam już mówił:D |
‹Tomke› srednie...
‹@Futrzak› Ikonka w sam raz na pulpit ‹+[KuLa|MkS^ArmY]› -.-" ‹+[KuLa|MkS^ArmY]› nom ‹+[KuLa|MkS^ArmY]› ;] ‹Tomke› i tylko na pulpit ;p ‹@Futrzak› a pod nia napis 'Kosz' ‹Tomke› dokladnie ‹+[KuLa|MkS^ArmY]› szkoda ikonkina kosz ‹+[KuLa|MkS^ArmY]› ja bym ja umiescil w koszu |
Koleś poprawił mi humor po okropnym dniu :P
|
Za dużo to się nie napracowałeś:
-Brak cieniowania -Prostokąt i 2 trójkąty w pierwszej wersji -Prostokąt, 2 trójkąty i 3 kreski w drugiej -I to co ktoś wcześniej powiedział: wygląd kosza na śmieci |
Jak na grafike robioną pixel w pixel w paincie to duze gratulacje :D ale za piekne to to nie jest :P
|
@up: wszystkie miecze, topory itp. sa robione pixel by pixel a ty mu gratulujesz tego czegos.
@topic: TOTALNE DNO |
Nie jest wcale takie złe... jak się zmruży (chyba ortografia :( ) oczy to z 3 metrów ,nieco przypomina czerwoną plamkę i nie jest już takie ochydne...
|
<rotfl>
Wiesz dlaczego nie robię grafik?? Bo nie umiem. Tobie też bym tak radził. To ma być szlachecka zbroja?? Jeśli szlachta nosiła na sobie kosze na śmieci to może i tak, ale nie sądzę, że tak było :]
|
No, ja nie mam innego zdania. Tak jak prawie wszyscy pisali: DNO.
|
Dobra, nie będe robił grafik... pozostane przy FAKE'ach!
|
No nawet ujdzie jak na pierwszy raz :)
Pozdro :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |