![]() |
Still. Valorian Wars Movie (WMV)
the Evills Productions prezentuje film z 3 ostatnich wojen na Valori
Heretics vs Revels Heretics vs Knight Templars & RoD Herretics vs Shadow Pilgrims & Ashari Wszystkie wygrane przez nas :] Prosze o komentarze. No One Can Stop Us Now! United We Stand! United We Fight! http://www.megaupload.com/?d=17KGLV91 (Link jest bezpieczny, jestna forum Tibia.com Tibia.de oraz Tibia.org.pl) Hail Heretics and PoD! |
Co tu duzo mowic ,DOBRA ROBOTA !!!!!! :D wiecej takich filmów plx
|
Ladna bitwa. Dobre PvP czego nie da sie zauwazyc ;) . Prosilbym o nastepna czesc i nakrecic w tibiaCam.
P.S. Jak mozesz wytlumaczyc dlaczego robi sie takie filmiki WMF a nie normalne *.rec. Jeszcze raz ladne, tylko lepiej widac na tibiacam. :cup: |
Cytuj:
|
Nie wspominaj±c o komentarzach :]
|
Wielkie graaats filmu! Po prostu miodzio! Takie filmy zajefajnie sie oglada. No i oczywiscie ta klimatowa muzyczka....still :) Naprawde swietny filmik :) Swietna rezyseria i wogle :D BUAHAHAH :) DAWAJ WIECEJ TAKICH FILMIKOW!!!!
|
MI osobi¶cie najbardizej podobal sie moment z tym Betomanem widac ze jestescie ze soba zgrani.
A filmik poprostu za***isty szkoda tylko ze tak duzo wazy. |
??
Jak z tego sciagac >?????
niech ktos mi powie :( |
Filmik wlasnie sciagam, mozesz mi powiedziec w jakim programie go zrobiles? Od jakiegos czasu chcialem wlasnie taki filmik zrobic, ale nie mam w czym. Wiec jesli mozesz to podaj mi nazwe tego programu i strone skad go sciagnac. Z gory dzieki
//Emce |
Bosko.. SwEeT :D StIlL :P Ej mam pytanko jak sie robi takie zajefajne cos ? :D <Gotcha?> xD
|
cool
Bardzo fajny film. Kandydat na Oskara xD, fajny podklad muzyczny
Ocena ogolna 10\10. ;) |
Gratz extra filmik oglondalem go u kolegi fajny podklad muzyczny ale mi nie chce dzialac w jakim programie moge go odtworzyc powiedzcie plz i jak nazywa sie to piosenka z podkladu
|
Wreszcie mi dziala filmik :D yeah zawalisty podklad nanana still!!! komentujcie ten flimik jest zajefajny
|
Muza jest spox i napisy!!!!Film nawet,nawet ,ale nie lubię w Winampie wole na Tibia Cam filmy.
|
super film i dobrze dobrana muzyka :) lubie takie filmy :]
|
More
Blah gratz filma jest zajefajny :p
Wiencej takich filmów i akcji jaki¶ ale szkoda ze nie ma jush Here. pozdro Vazar :D |
Here moze juz nie ma ale wróciło Bound...
a to wam nie wrózy zbyt dobrze :] |
Fajny filmik ale im dokopaliscie tylko tak dalej!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |