Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kalinowa team na Dl-ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40181)

Mufi Kalinowa 29-06-2005 19:00

Kalinowa team na Dl-ach

Zamieszczam moj filmik z Dl-ami.

Hunt niezbyt sie udał z powodu loota i jeszcze jednego głupiego nóóba, a zreszta obejrzycie i sie dowiecie. Milego ogladania :P

A oto link

http://rapidshare.de/files/2677552/Dle.rec.html

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:11

Nie Moge Sciagnac :((

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:12

Nie Moge Sciagnac :(((

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:13

Ehh te Neo..... ::P lag sry :P

Yo'bak 30-06-2005 00:42

- , -

Film jest niestety beznadziejny.
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....

Orl 30-06-2005 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yo'bak
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....

Rodzaj blokowania, z tarcza czy bez powinno sie ustalac z bijacym, czy chce miec caly exp czy blocker moze troche podkrasc.
A co do potrojnego respa, jezeli ktos posiada wystarczajace umiejetnosci w blokowaniu, moze isc. To, ze ty owych nie posiadasz i nigdy nie probowales takiej akcji nie znaczy, ze tak sie nie powinno robic.
Sorry, ze tak powiem ale jestes dla mnie smieszny.

EDIT:
No nie pokazaliscie klasy, ale jedno co dobre- karciliscie tego z "Ekwador Manieczki Team" ich trzeba karcic.
A co do blokowania, na wiezy gdy DL ma red hp, nalezy cofnac sie w prawo, wposcic Dla w to miejsce gdzie stales, a gdy zacznie uciekac przebiec gora nad rampa i zblokowac mu droge od gory.

/Xom

Mufi Kalinowa 30-06-2005 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yo'bak

Umowilismy sie ze bije kazdy, aby jak najmniej uhow zchodzilo, wiec poszedlem bez tarczy. A co do respa to jagby Dragi nie byly lurowale przez Dogi~ to by bylo dobrze.

Elbero 30-06-2005 15:44

Filmik

Uczestniczyłem w tym filmiku...krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?Bloker szedł z Gs-em ponieważ każdy chciał zarobić troche expa a przy skillach naszego blokera nie sądze zeby drasnął Dl-a z Fsa :P A co do deada blokera nie padłby gdyby nie Dogihex zresztą wiecie jaki on jest i jego Gildia są black listowką gildią i utrudniają gre graczą , gdy bloker padł dogihex zlurowal na mnie i qmpla 2 dragi zabilismy je i wrócilismy do venore tak sie skończył hunt

TyMoN Of secura 30-06-2005 17:23

OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c

Aversin 30-06-2005 18:02

17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.

17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).

Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D

Filmik w sumie mi się nie podobał bo przez połowę było tak ciemno, że nic nie widziałem. Co do deada .. po cholere się tam co chwile pchałeś ? Ratowanie kumpla .. przecież był tam całkowicie bezpieczny. Wystarczyło ściągnąc posiłki.

Elbero 30-06-2005 19:07

Film

Napisałem mu tak bo miałem nadzieje że sie chłopak przestraszy...co do sd w dragi ja nie lałem z sd to pewni 2 panowie którzy spanikowali gdy zobaczyli 2 dragi walnołem chyba 2-3 razy z sd w 1 dl-a ( pierwszy nie wiedzielismy jak pójdzie ) Reszta szła z explo...hmm to był qmpel z rl-a więc próbowalismy zrobic co sie dało jak bloker spadł pomógł nam nie jaki Bebilion :P qmpel qmpla z kolegi gildi :P

Mufi Kalinowa 30-06-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c

Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-

TyMoN Of secura 30-06-2005 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-

Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)

Master Knight de'Vere 30-06-2005 20:01

Hahahah:P No poprostu świetny film prawie z krzesła nie spadłem jak go oglądałem... Będe musiał dokończyć oglądanie bo po zabicu 1 DLa wyłączyłem. Kręćcie więcej takich filmów! Ja bym nagral ten film na plyte i wyslal do "Śmiechu Warte" na 100% wygracie ten program!

Aversin 30-06-2005 22:13

Cytuj:

Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)

Czemu nie powinno ?
Moim zdaniem na każdym lvlu można iść gdzie się tylko chce a jedyna przeszkoda to bramka lvlowa. Blokowanie DLi na takim lvlu .. czemu nie ? Być może lubią ryzyko :) ... no i przy okazji komedie nam nagrali ;)

Lodzik01 30-06-2005 23:03

Cytuj:

Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P

TyMoN Of secura 01-07-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lodzik01
Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P

Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-

YoungLady 01-07-2005 08:12

***** Go Hu**

Powiem tyle:
Ten Dog~ to ku*** i tyle

@Hunt

A co do huntu nic nie mam poza tym też gram na Securze ale mam 8lvl ;( Nie mam żadnego eq ale jakiś się znajdzie :P

Mufi Kalinowa 01-07-2005 08:31

Cytuj:

Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-

Jagbym wiedzial ze tam tyle jest to bym tam nie wszedl :P a jagby on nie lurowal by tyle nie bylo ;(

Murderer 01-07-2005 08:39

[quote=pebe83]17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.

17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).

Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D

ale wteedy mial zarabista gildie:P(zgadnijcie kto byl liderem:P)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20.