![]() |
Film typu: fRi ItAnZ PleaX
Witam!
Dzisiaj na Aldorze moj kumpel Damian Cichy zucal free itensy w depo :P Zobaczcie ile noobow jest na Aldorze i jak prosili wrecz blagali go o p arma :P http://rapidshare.de/files/2683847/free_items.rec.html Looknijcie na tego trapa w depo, nikt nie wyszedl :P Enjoy & Comment pls |
sweety filmik;] fri itanz rox ;]
|
@edit
Szwankuje mi mózg dzisiaj. Film "free itams" jak każdy. Dużo noobków, to jest plus:D |
pierw obejrzalem
potem sie rozesmialem nastepnie z krzesla spadlem i sie po ziemi tarzalem (ALE MI SIE ZRYMOWALO :P ) |
fri itams Rulez
Fajny film 8o |
Smieszne !
Cytuj:
Film Fajny ale sie pisze "Free Items" ale to nic wazne ze kazdy wie o co chodzi :) |
Cytuj:
|
Fajny film ... :D
<brecht> :P |
To juz jest przegiecie. Robi z siebie nie wiem kogo. Rozumiem free items sa ok, jednak nie teksty w stylu: say give me dark armor god. Eh....
Itemy kiepskie, ludzie zachwycaja sie, jakby to bylo nie wiem co - conajmniej eplate.... |
O Boze jak mozna byc tak zalosnym i znizac sie do takieigo poziomu ?? ( mowie tu o noobach ) To nawet nie bylo smieszne tylko Zalosne !! Przeciez to tylko gra ^.- Z drugiej strony Autorowi filmu zal bylo glupiego Noble arma. GZ!
|
ehh tez tak myślę ze to jest porażka ze strony noobów "błagam daj mi!", "prosze cie daj mi!" ohh so sweet^^ ale i tak malo tych noobkow bylo jak ja robilem free itanz w venore na Amerze to chyba poł miasta sie zbiegło nikt nei mogł sie ruszyć hehe ^^
|
więcej postów
jestem autorem tego filmu.......dawac wiecej koment to mzoe cos nowego nagram z polewkami B)
|
Ja mialem wieksza beke z fri itanz hcyba tylko raz, kiedy to koles z aldorki rzucil 8 lvl na depo dsma, jak konczyl grac.
|
Witam ponownie!
Tak Yaboo jest autorem tego dziela i on prosi o wiecej postow a on wam daje wiecej filmow typu FrI ItanZ PleaX btw. Co do tegoz ziomka co powiedzial Cytuj:
a FrI IteaNz PlEaXx to sa p arm w dol :P :P :P :P' YABOO CHCEMY WIECEJ TAKI FILMOW HAIL DAMJEN !! XDD |
Cytuj:
OMG do czego ci ludzie są zdolni 8o Więcej takich filmów!!!!!!!!!!!!!!! |
Ogulnie Podobaja Mi Sie Filmiki Fri Itamanaz Plax Or Hunteade
Ale To Bylo Beznadziejne Koles Nie Wyzucal Zdnych Ciekawych Zeczy Jak Ja Wyzucalem Zeczy Na Celescie To Wyzucilem F Axe ,k Axe I Kilka P Armor Draven Axe Gryfin Shield Itp |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |