![]() |
Nowy Miecz! Czyzby loot z faraona?
Natrafiłem na bardzo ciekawy screen i znalazlem nowy miecz.
Czyzby to loot z jakiegos Faraona? Odrazu mówie ze na Tibia.pl takiego mieczyka nie ma. http://i2.photobucket.com/albums/y42.../nowakosap.jpg Prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki! z góry big thx |
a skad to zdjecie? moze to tylko inna grafika jakiegos mieczyka?
|
to jest raczej podmieniony spr SOVa - widziałem kiedys podobną grafikę ;)
|
Podmieniona grafika (chyba) bright sworda
|
Nowy miecz !!! huehuehe
Dobre to było.
Wejdzcie na www.tibia.com i pospawdzajcie nicki tych osób nie wiem jak u Was, ale u mnie wszyscy sa z aurery tylko jeden - Kry to - wyskakuje mi antica,a zreszta przyjzyjcie sie jak on stoi w porównaniu do Multi Druid. Gratz wykonania :P. |
zobaczcie te mpa, chodzby podziurawione ?
chlopak zle wkleil ;] fake plz |
slabe fake...a ten miecz to podemienone spr.
|
Fake czy nie fake.... -.- dla mnie to albo podmienona grafa albo fake i juz!
|
Fake fake fake. Jest taki temat fake eq.
|
Źle wklejone, brzydkie i wogóle... I zła kategoria...
Hiehie, my to zawsze wytropimy czy to fake czy nie:D |
-.-
I ty myślałeś że ktoś sie nabierze... Ty chyba byłeś głodny jak fake robiłeś (looknijcie na e-plate choćby ktoś to ugryzł) i mms za bardzo na lewo jest.
|
może jedynia Fake EQ ... ale co do postaci to raczje są dobrze umieszczone, patrzcie na to że MULTI NOOB czy jak mu tam idzie ! a nie stoi...
|
!!!!!
Zwrućcie uwage a ring zamiast lekkiej poświaty wookuł niego 8o jest on w kwadracie a wontpie żeby kto kokolwiek miał inaczej.Więc jak twierdzą pozostali koledzy :p F A K E :p !!!! przez małe f I to słabe wykonane :baby:
|
Cytuj:
|
hmm cos mi tu ilosc many a hp nie pasuje...
|
Odrazu widać ze to fake ...
1. Nikt nie nosi przy sobie Teddy Bear (ok ze do ss to ok ale by powiedzial cos chociaz) 2. Jak on stoi w porownaniu do multi druid? 3. Zle swiaty 4. Przyjrzyjcie sie dokladnie mpa (jakby skruszony) Z ta fota do dzialu fake prosze |
Może się myle, ale wygląda to jak Fake spujżcie na Mpa jakieś Dziwne.No ale może się myle.
|
Ładny Fake =) ale nie ten dział =) ... a tam czepiacie sie go chciał wypróbować swoich sił czy ktoś sie nabierze a ciekawe czy wielu z was by lepiej zrobiło =) .. heheh pozdro =)
|
Cytuj:
Tak tak... dla was wszystkie rary to fake :D |
Dlaczego na jednym ss'ie są postacie z Aurey i Antici? To jest raczej fake... ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |