![]() |
któy świat shakowali?
jesli ktos sie orietuje to prosze o wiadomosc...
ktory swiat shakowali i czy grozi to utratą postaci? a tak pozatym to jak dlugo to jeszcze beda naprawiac? :/ |
Hejka jestem tu nowy :P
Świat,który jest zhackowany to Eternia.Ten hacker stworzyl demony i latal z nimi po swiecie ,nawet sa gdzieś screeny z tym na tibia.de . X( |
ja jestem na calmerze wiec chyba jest git dla mnie :P
|
Z tego co wiem to osoba która zrobiła te demony wcale nie zhakowała serwera... on był (jak mówi) tylko poszkodowanym w tym całym zajściu :) nie wiem jak wy ale ja mu wierze :D
POzdrAwIAm |
ja mu raczej tez moim zdaniem ten kto to zrobił nie wytrzyma napiecia i predzej czy pozniej z kims bedzie rozmawiac w tibii i powie ze to on, to jest prawie pewne
|
O_O"
czyli gosciu powyrzynal wielu ludzi i CIPowie to wylukali... i wyłączyli Tibie... |
Ej...
Ja wam mowie.. ciekawe, co wy bysce zobili, jakby napaleniec z Brazylii, popierdzielal po miescie z demonami, ja mialem gacie pelne, bo pozyczylem chara od qmpla. Jakby demon mnie ubil, to on urwalby mi meskosc... Qrde wszyscy byli osrani na 102.
U$3r |
Buhaha
:D :D Wy jestes cie tacy glupi czy udajecie? :D :D (zartuje i przepraszam) ale czy myslicie naprawde ze koles wiedzac ze grozi mu za to kara w prawdziwym swiecie(bo przecierz nie zrobil tego 9-latek ktory nie wie co to przestepstwo) i wiedzac to zhakowal tibie by zabic kilku ludzi demonami???? Ludzie co z wami?? jezeli byscie mogli zrobic to co on to byscie zrobili wiedzac ze moga was zlapac i skazac??????? ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
|
Cytuj:
Po pierwsze to nie zhackowali eterni tylko cały ich serwer (nie światy tylko serwer to gdzie się znajduję wszystko z tibi) a po drugie nie da się zrobić demonów po trzecie nie ma żadnych screenów na tibi.de a jeżeli myślisze ze te screeny co widziales na tibia.de z demonami to hacker to jestes nOOb. Tio byly screeny z test serwera... :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |