![]() |
demon helmet qwest solera
nie moj filmik z demon qwesta na solerze krecony przez lorda maslo!!
oczywiscie nie wiem dlaczego nie chcial dac filmiq http://rapidshare.de/files/2702972/D...olera.rec.html |
Dobra, to nie jest QS pomyliłem się:D
Tak to jest jak się bierze pierwsze nagrody i się ucieka :D |
Cytuj:
"nie moj filmik z demon qwesta " -> uczymy się czytać ze zrozumieniem -.-, btw. po co palkowi lepsze eq? Dla szpanu... Btw. 2. Dobrze, że Maslo padl i sądzę, że dobrze by było jakby demonki nie odzyskał, bo odrazu po wparowaniu, zamiast lać demony, wziął nagrody. |
Cytuj:
to nie byl QS bo nei bylo drogi:P @topic c***owo zescie to zrobili;/ |
lol... Gz wykonania questa, ale zachowaliscie sie wszyscy jak nooby, kazdy sie bal wejsc :D lol jakie lolki, biegli do skrzynek zamiast pomoc reszcie zabic demony, Goethi zachowal sie w pelni profesjonalnie, reszta, nooby, nooby, nooby!!!!
Btw. nie mowcie, ze co ja moge wiedziec o d helmecie, mam go za soba tak jak i anni, nikt nie zachowal sie tak noobowsko jak wy... jeszcze raz.. gz d helmeta, wykonanie 0 na 10!! Hail noobs! :D A i jeszcze beton miesiaca: Ziomek jakis tam poszedl z nimi na questa i nie kupil blessów :D "No I wont enter the room cuz I havent bought blessings" lol... czyste noobowstwo!!!!! |
@up
on nawet gadal ze uhow nie wzial -.- |
O_o
omg... n/c -.-
|
Ale to było znoobione na maxa ;]
|
Cytuj:
|
pozniej go jakos wykonalu nie wiem jak to wszystko sie dzialo poniewaz juz nie gram w tibie wiec z nim nie gadalem.
najlepiej zachowali sie gotti i glosna cisza i temidus ;] glosna cisza przez pewien czas sam wszytko blokowal a temidus nawet screana zdazyl zrobic |
HAHAHAHA!! Dobrze mu tak (masłowi) po co brał odrazu nagrody??? N00b plx... Zamiast lać demony to on nagrody........ Ogólnie wszsycy byli zn00biali.... Glosna Cisza i Goethi (?) się zachwoali dobrze (Glosna długo się tam trzymał czekająć ąz ktoś raczy zejsć....)
Nie ddziwie się, że Masło nie dał tego filmiku.... |
to sie nazywa z***anie sprawy -.-
najpierw wlezli knighci a ty darles morde ze all to nooby bo to tamto siamto -.- nawet z sd nie waliles i jeszcze jedno loota bieze sie na koniec a nie odwrotnie |
buahahahhaha
nie no sry ale to pierwsza moja reakcjia 0 zgrania!!! a najlepsze ludzie wchodza i padają dobre strategia.... powodzenia ponownie!! |
Po 1 Na takiego questa :P to sie aola bierze :> hah a teraz zrobiles questa padles :P i jak oni by pogineli to bys mial lipe :P szczerze mowiac to z***ales sprawe :P tzn on , :P maslo lol
Ale co tu bede gadal :P wyzej juz napisali :P Nom organizacji 0 ;P lol A no i ktos wziol twojego loota ? :P Czy all zgineli ? :P xD |
Gz zgrania
Ten Lord Masło~ sam gadał knighty pierwsze Itp. A sam tylko biegł do skrzynki i nic niepomagał-.- |
omfg wiekszosc zachowala sie jak banda noobkow ktora kopila postacie an 100lvl i poszla na demon questa knajci niechcieli wejsc bo mowia ze maja malo uh co jest glopota bo oczywiste jest ze knight bedzie blokowal a polowa lodzi zamoast pomoc tym co blokowali wziela nagrody i itak padla
A co do lord Maslo poco wogole brales ta nagrode jak itak padles a nie miales aola wiec straciles all jak ktos znalazl cialo to na 90% wziol demon helm i powie ze nie widzial ciala grazt mega super noobowego filmiku |
zla organizacja ;(
|
22:33 Bond Von'terryer: 3
22:33 Buiu Al'Wisha: go go 22:33 Bond Von'terryer: 2 22:33 Bond Von'terryer: all knights ! 22:34 Bond Von'terryer: 2 22:34 Bond Von'terryer: 1 22:34 Bond Von'terryer: go 22:34 Bond Von'terryer has left the party. 22:34 Eks Cross has left the party. 22:34 Notorius Ka'lavera has left the party. 22:42 You are dead. 22:42 You were downgraded from Level 103 to Level 102. Ten kolo co nie kupił blessów i nie wziął uhów ostro sie popisał... Pewnie wszyscy tam padli nie? zanim zeszliście pomóc koledze to mineło jakieś pół filmu...a jak już wszedliście to po nagrody szybko zamiast mu pomóc jak wszedłeś to był taki fajny moment co głośna cisza miał jakieś 1 hp ;p |
LOL ALE SIARA . WSZYSTKO BYLO WIDAC NA FILMIKU :p
|
o ja ale z tego kolesia co krecil filmik to CIOTA ! zamiast pomuc kumplom to ten po nagrosze i szpula pewnie gdyby niezlal to by go huntowali za noobostwo :P nawet dobrze zyce mu zeby nieoddali mu loota :) pff
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |