![]() |
Fake zlecenia
Chciałem się rozkręcić, bo dawno fake nie robiłem. Przyjmuję zlecenia na pojedyńcze obrazki albo krótkie fake-story. Proszę o dokładniejsze opisanie o czym ma być to fake, bo zleceń w stylu "Zrób mi matrixa" nie będe przyjmował ;). Chciałbym także aby nie zaspamować mnie setkami zleceń, bo jak wiecie człowiek to nie maszyna :). Rozmiar obrazka jaki chcecie, tylko bez przesady, nie proście o jakieś 50/50 albo 1000/1000, najlepiej coś około 400/400-600/600 (Nie koniecznie równe). Tak więc proszę o zlecenia :).
|
Poproszę scene z Władcy Pierścieni, gdy Gimli, Aragorn i Legolas wkraczają do Krainy nieumarłych (jak już duchy spotykają)
|
Zrób 1 obrazek z walki o helmowy jar,ewentualnie o Minas Tirh
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki, już wiem. Zrobiłem właśnie Bitwę o Helmowy Jar. Nie wiem czy dokładnie tak wyglądało, ale wydaje mi się, że mniej więcej. Nie robiłem tego w "tibijskich kratkach" czyli, że postać zawsze stoi w tym samym miejscu na kratce (chyba rozumiecie o co chodzi :P), tylko tak bardziej jak na prawdę. Zlecenia takie jak to będe robił tak, bo jest tu tyle postaci, że samo dopasowanie ich zajeło by z 1h+. W sumie w filmie także nie stali w tak równym szeregu :). A więc proszę:
http://img191.imageshack.us/img191/6...mowyjar1yp.png W .PNG, bo w .JPG brzydko rozmazywało, a zajmowało niewiele mniej (o jakieś 30kb) EDIT Chwilowo zsiadam z komputera, bo brat chce grać. Za jakieś 2 godziny będę kontynuował zlecenia :). |
Raduś jest mały bug... to nie byli elfowie tylko gondorczycy uzbrojeni w łuki...
|
hmm zlecenie chcesz? dobra... xP
zrob mi przyjecie... chodzi mi o takie spotkanie elfow... wiesz naokolo zielono, piekna roslinnosc, na srodku wielkiiii stol i przy nim posadzeni dostojni elfowie ( wszystkie rodzaje elfow mozesz wkleic...po trochu zeby byli rozstawieni jakos a nie <arcanist><arcanist><arcanist> Na stole rozne owoce i kubki. Ciekawe jak se z tym poradzisz xP |
Jak chcesz zlecenie to zrob cor marduka jak jednym ciosem pokonuje cipsofta gma i bubble i all monsterki z tibii :D (zart)
Zrob scene ze star warsow jak mace windu walczy z palpatinem |
Cytuj:
jak tam elfow nie bylo? |
@morwi
Normalnie I era byłą i elfy walczyli a widzę, że po uzbrojeniu gondorczyków jest to RoTk (Powrót króla) i tylko gondorczycy walczyli razem z gandalfem white.. |
Cytuj:
to byla bitwa o helmowy jar(czy jak to sie pisalo-.-) i tam wlasnie byly elfy |
Hmm... Takie słabe jakieś... Ale jak nie oglądałeś filmu... Słuchaj:
-Była noc, możesz dać jakieś efekty pochodni itd. -Jeden wzór idącyhc Uruk Hai, nie mieli chyba równego kroku. :P -Trochę za mało tłoczno, mury były węższe. -Porób parę wzniesień. -Blanki. -Nie sądzę, by wszystkie postacie musiały stać równo w boxach. Prób je w tłoku, będzie fajny efekt. -Uruk-hai nie mieli halabard, tylko zbroje, miecze itd. Leadery byłyby dobre, I think. -Padał deszcz :P (ale to detal). No... Tak bym sobie wyobrażał idealny niemal fake tej sceny. Ale wg mnie brak pasków życia pasowały tutaj. Więcej klimatu. :P |
Cytuj:
EDIT Jednak nie będe tego przerabiał, nie mam teraz czasu po muszę wykonać inne zlecenia. Następnym razem proszę o troszkę dokładniejsze opisy jeśli nie oglądałem tego filmu :). |
Zrób pojedynek snajperów z filmu "wróg u bram"...
|
Takie sobie ;)
|
Nie wiem czy dobrze wyszło, dla mnie jakieś dziwne. Pewnie znowu okarze się, że ten fake ma sporo niezgodności, ale mniej więcej zrobiłem to co opisałeś :P. Lich zastąpił króla :). Tym razem już bez pasków życia i nazw.
http://img272.imageshack.us/img272/4227/duchy0rc.png @Igomas Już zacynam robić przyjęcie :). @Cor Tibiarz Tego też nie oglądałem, ale mogę zrobić jak Obi-Wan z Anakinem wlaczą z... no jak mu tam, tym całym... No nie pamiętam jak się nazywa, tym co obciął ręke Anakinowi :P. @Hiey Też może dokładniej, bo nie oglądałem wszystkich filmów na świecie :). |
@Up: fajie oddales fragment filmu.
@Moje zlecenie:yo w porzotylko coś te uruk haje dziwnie stoją no ale spoko. @Kuna:Oglądnoleś IIII część LOTR'a i masz podniete.Gondorczycy byli w IIIczęści,a nie w III! |
Sorry za nabijanie postów, ale właśnie skończyłem następne zlecenie pt. "Elf Party". Trochę trudno było, ale jakoś się zrobiło :).
http://img273.imageshack.us/img273/8623/raj6um.png Chyba na dzisiaj więcej zleceń nie zrobię, może bym zrobił tę walkę snajperów. Mam pomysł, zrobię pierwsze zlecenie Cor Tibiarza (To co Cor Marduk jednym ciosem pokonuje Cip Soft, Bubble i wszystkie potwory), będzie przynajmniej łatwiejsze niż drugie, ok? xD |
Moje zlecenie całkiem dobrze Ci wyszło. Nice.
@ Wyręcze Cor Tibiarza: Darth Maul :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |