![]() |
Gidia Mindhunters ogłasza rekrutacje!
Jetseśmy swieżo powstałą gildią na serwerze Saphira. Gramy dopiero parę dni.
Ja, Novide 14 knight 45/45 ogłaszam rekrutacje do Gildii Mindhunters na Saphirze! Minimalny lvl: 15 Minimalne skills: 40/40 mlvl 15+ Od razu mówię skillemogę lekko naciągnać w dół, ale ludzi z 8 lvlem nie przyjmujemy! |
witam. jestem Sorcerem na 14lvl i m lvl 14. ale za chwile bedzie 15 m lvl a ten lvl tez bedzie duzo wiekszy ;) mam nadzieje ze mnie przyjmiecie. czekam na odpowiedz
nick:Patryq Czarodziej |
czy odwiedza ktos ten temat?? ja szukam gildi a wy nic ;(
|
Heyah, jestem sorcererem na 13lvl i 17mlvl (dzisiaj mnie zbaili mialem prawie 19) jestem antyafkrem,mam nadzieje, że mnie przyjmniecie a mam jeszce pytanko czy ta gildia jest oficjalna czy nie?
PS: Mam na nick Woreman i mieszkam w thais. |
Do glidi!!!!(byle szybko)
Cornik ze Spychowa
13lev Druid 17/20/10 FACC w tibie gram ok. pół roku Aktywnosc:różnie czasem 5h a czasem 1h mieszkam w AB Coś o mnie;ulubiona gra:TIBIA ulubione żarcie: Pizza, spageti |
@up bylme w tej gildi gildia juz nieistnije od 2-3 miesiecy
|
ja moge byc w waszej gildi, ale nie wiem czy gram na tym serweże.. :baby:
bo ja mam skile 20/10 i 13 lvl i chciaubym abyźće mię pżyjeli! i chce byc wice laderem bo mam plate klate i ka gacie! i serpentyne słorda! MSG MI IN GEJM ON LOBUN BOBUN. THYYXX zziąs |
Zgłoszenie do gildii
Adryn Nethibin
19lv Sorcerer :mag: 15mlv 17/21 FACC |
Cytuj:
ILE RAZY MAM POWTARAC ZE GILDIA NIE ISTENIJE LUDZIE ZROZUMEINCIE TO! |
Cytuj:
|
Ej, a jeżeli chcę wszystkie moje postacie z Saphiry?
Mam: 23 Knight 16 Sorcerer 9 Paladin Głównie chodzi mi o palka, bo to moja najaktywniejsza postać. |
Mam nick Sttefkka i mam12 lvl skile 42/38. Moja profesja t oknight chce by =c w waszej gildi!!!!
|
muj nick to Sttefciio mam 15 lvl 12 mlv chce byc w aszej gildi. mieszkam w carlin
|
Cytuj:
|
Chcę Wstąpić do waszej gildii
Witam! Jestem druidem na 17levelu i 15 magic levelu. Niezałamujcie sie ty poniewarz to się czybki zmieni. Co by tu jeszcze powiesziec:
level: 17:baby: m-level: 15 :confused: Skili niebęde podawał ale jeśli chcecie to sword finghting: 15 :] shielding: 208o |
Tomciu Gildia moze nie istnieje i lider zalozy ja dopiero gdy znajdzie ludzi ;]
|
Mam nadzieje że mnie weźmiecie :] ;)
Druid 20 lvl 22 mlvl i rośnie.....:cup: Mieszkam w Kazordoon :kon: Lord of Witch Weźcie mnie nie pożałujecie Naciśnij przeczytaj pamiętaj |
hce sie przylaczyc
nick:Hubercik Spoko Ziomus profesja:druid lvl:20 mlvl:15 zaraz 16 zamieszkanie:Venore |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |