![]() |
Problem z angielskim forum
Zarejestrowałem się na nim prawie 2 miesiące temu ( 04.05.2005 ) i ani razu nie udało mi się zalogować. Próbowałem zmiany hasła i ponownego użycia linku aktywacyjnego, ale nadal nic.
Po wpisaniu hasła i kliknięciu przycisku "log in" włącza się strona potwierdzająca zalogowanie. Po odczekaniu paru sekund bądź kliknięciu w link nadal nie jestem zalogowany, chociaż jestem pokazywany na liście zalogowanych użytkowników. Będę wdzięczny za pomoc. |
Ja też mam problem, ale innego rodzaju - przy próbie rejestracji wyskakuje mi, że nazwa jest zajęta, ale nie jest...
Teraz mam już to co ty:P |
@up
Sprawdź dwa razy, może jakaś literówka... |
Cytuj:
|
Angielska wersja była dawno temu:P Tylko link był schowany na dole strony, trzeba było zaznaczyć myszką:)
A to co: http://img113.imageshack.us/img113/6140/beztytuu0mt.gif |
Cytuj:
|
Forum jest, delikatnie mówiąc, rozwalone - nie jestem zalogowany, a jest ciągle napisane, że jestem, a gdy się loguję, wyskakuje, że jestem zalogowany, a wcale nie jestem...
|
Praktycznie wszystkie wymienione przez was problemy, te związane z logowaniem się, wyglądają mi na problemy z cookies. Proponował bym spróbować wyczyścić ciasteczka, ewentualnie poszukać, czy coś nie blokuje ich zakładania lub nie ingeruje w nie (firewall? antyvir? jakis anty spyware?)
|
A to czemu zwykłe forum mi działa?:/ Ale idę wyczyścic cookies:P Jak to zrobie to zedytuję...
Bez skutku:/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |