Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ile razy w grze widziałeś Gamemastera?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40366)

Marixon 01-07-2005 08:33

Ile razy w grze widziałeś Gamemastera??

Heh... Zakładam nową sondę i tym razem chodzi tu o GM'ów :D ... Słyszałem mnóstwo narzekań pod ich adresem, więc postanowiłem to wszystko zebrać w jeden osobny temat.

Gdyby jednak taki temat już był, to przepraszam i proszę modków o usunięcie mojego.

Proszę również wszystkich użytkowników zainteresowanych tym tematem o postowanie i wyrażanie własnych opinii. Szczególnie chodzi mi o to, jak oceniacie ich pracę oraz co Wy sądzicie o ich czasie przebywania w grze. Inne komentarze odnośnie GM'ów milewidziane.

Stefan12341 01-07-2005 08:36

heh, raz moim najtem poszedlem expic na amazon camp, a tam zlurowany drag i z 30 amazonek. Oczywisice ucieklem na jedno pietro, dluge meczylem gma, wkoncu obok mnie sie teleportnol. Zlazl na dol, nic nie zrobil, i znowu do mnie do gory. I co robi? mowi ze to problem w grze, sa potworki trzeba zabic, i ze nie mzoe mi w tym pomoc. I poszedl...

Marixon 01-07-2005 09:00

No to już chyba nie od niego zależy...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas
heh, raz moim najtem poszedlem expic na amazon camp, a tam zlurowany drag i z 30 amazonek. Oczywisice ucieklem na jedno pietro, dluge meczylem gma, wkoncu obok mnie sie teleportnol. Zlazl na dol, nic nie zrobil, i znowu do mnie do gory. I co robi? mowi ze to problem w grze, sa potworki trzeba zabic, i ze nie mzoe mi w tym pomoc. I poszedl...

Takie rzeczy chyba ustala CipSoft. I GM, który nie chce stracić posady musi się ich dosyć sztywno trzymać. Ale tak sobie teraz myślę, że kiedyś komuś e-plate wpadł na dach podobno (bo ktoś na forum taki temat zalożył) i mieli wzywać Gamemastera, bo nie można było go zdjąć. Czy wezwali - tego nie wiem. A gdyby nawet wezwali to czy by pomógł :confused: ??

Mówię "chyba" ponieważ sądzę, że on sobie tego sam nie wymyślił, że Ci nie może pomóc, tylko Cip-y nie pozwalają na tego typu akcje GM-om.

A możesz jeszcze podać jego nick?? Byłbym wdzięczny.Z góry thx!!

Pozdro 4all!!

ripper 01-07-2005 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas

Lol, a co miał zrobić? Zejść na dół, zaspamować z Ue i podarować ci Great Axe'a? -.- Pomyśl troche, takie problemy rozwiązują gracze, on ewentualnie mógł zbanować lurera jezeliby były dowody na to że zlurował.

Ja spotykałem GameMaster'a 3 razy. Raz wezwali go bo rzekomo używałem Mc (stałem z kumplem w takich samych outfitach), raz przechodziłem obok niego gdy banował Mc-usera, a raz po prostu był.

Stefan12341 01-07-2005 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Lol, a co miał zrobić? Zejść na dół, zaspamować z Ue i podarować ci Great Axe'a? -.- Pomyśl troche, takie problemy rozwiązują gracze, on ewentualnie mógł zbanować lurera jezeliby były dowody na to że zlurował.

Ja spotykałem GameMaster'a 3 razy. Raz wezwali go bo rzekomo używałem Mc (stałem z kumplem w takich samych outfitach), raz przechodziłem obok niego gdy banował Mc-usera, a raz po prostu był.

a czy ja cos mowie? opowiedzialem tylko swoja historie, chcialem zeby pomogl, bo to bylo zlurowane, nie pomogl, trudno. omg -.-'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
Takie rzeczy chyba ustala CipSoft. I GM, który nie chce stracić posady musi się ich dosyć sztywno trzymać. Ale tak sobie teraz myślę, że kiedyś komuś e-plate wpadł na dach podobno (bo ktoś na forum taki temat zalożył) i mieli wzywać Gamemastera, bo nie można było go zdjąć. Czy wezwali - tego nie wiem. A gdyby nawet wezwali to czy by pomógł :confused: ??

Mówię "chyba" ponieważ sądzę, że on sobie tego sam nie wymyślił, że Ci nie może pomóc, tylko Cip-y nie pozwalają na tego typu akcje GM-om.

A możesz jeszcze podać jego nick?? Byłbym wdzięczny.Z góry thx!!

Pozdro 4all!!

nie pamietam... ale to byl chyba GM Dakota. (fajne zakladasz tematy, madrze mowisz, chyba ci dam notke xP)

@down:

lol?

Thomex 01-07-2005 10:32

no popatrz sie ja tak czesto uzywam MC i wiele innych cheatow a jeszcze mnie nie zbanowal :(

Misiek.1410 01-07-2005 10:37

Ja GM'a widzialem 2 razy, raz jak sprawdzal gh przed ab i przy okazji zbanowal mojego kolege trenującego afk :p a drugi raz po tym jak ktoś zhackowal mi postać to on stał w ab.

Noob Polski 01-07-2005 15:04

HuHu ja widzałem dużo razy bo używam ciagle macro :) i ciagle mnie ostrzega raz dał bana ale na krótko :D . Wsumie GM'y nie sa takie zle jak by sie moglo wydawać

Ashlon 01-07-2005 15:18

Ja widzialem 2 razy. A jesli chodzi o rozmawianie, to kilkanascie razy mialem przyjemnosc (ciekawie sie rozmawia z GMami).

Czarniawy 01-07-2005 16:20

Kurde ja nigdy nie widzialem, juz gram 2 lata i nic;/

Mikelp 01-07-2005 16:37

Ja też nigdy gma nie widzialem :/ Na Aldorze gma zobaczyc to jak znalezc dsm na ziemi :/ Ale oczywiscie oni wola wchodzic na antice i na inne starsze swiaty...

Pramus 01-07-2005 16:39

Ja gram od wrzesnia 2004 roku i tez ani razu nie widzialem Gm'a :P. Ale powiedzcie sie czym wy sie przejmujecie:

- O.o Idzie GM
- Oooo! Aaaa! rzeczywiscie!
- Frii Itanz Plx!!
- Gm ken ju giw mi en fajer aks and De Es Em and Plejt legs and Kraw Halmat end Bochs!?

Tak to by w skrocie wygladalo :D

Venderer 01-07-2005 16:41

Ja widziałem 2 razy....

Raz podczas plagi ratów w thais na selenie, GM teleortował się w środku "wlaki" xD.... Chyba sprawdzał czy plaga się odbyła bo zniknął za kilka sekund xD...

Innym razem widziałem jak się poprostu gdzieś pojawił (niedaleko depo) ale nie byłem zainteresowany bo szedłem huncic :P

PalAnonim 01-07-2005 17:25

W ostatnim czasie zaczeli dzialac na harmonii z jednym sobie nawet troche pogadalem. Kumpel sobie wlozyl podobne ubranko do GM na co ten mu odpowiedzial: Nice outfit, but my is the best :) W akcji tez pare razy widzialem. Nawet spoko kolesie :D

Marixon 01-07-2005 17:30

Ja tam ich nawet lubię...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PalAnonim
W ostatnim czasie zaczeli dzialac na harmonii z jednym sobie nawet troche pogadalem. Kumpel sobie wlozyl podobne ubranko do GM na co ten mu odpowiedzial: Nice outfit, but my is the best :) W akcji tez pare razy widzialem. Nawet spoko kolesie :D

W gruncie rzeczy oni nie są tacy źli ;) ... Lepiej, żeby ich było więcej!!

Skenone 01-07-2005 17:51

W ciągu roku grania gma widzialem 3 raz, czyli już Eternala Obliviona widuje siej się częsciej( a mieszkam w thais i nie mam pacca).

adam knight 01-07-2005 18:02

ja widziałęm raz an zywo teleportował sie kołomnie a po sekundzie sie steleportował gdzieś indziej ale sie kajoś nie podniecałem tym jak inni a gm polacy są b owidziałem filmik jak jakaś glidia w ab szłą sobie zabić 160 lv lub coś koło tego to on z nuimi gadał po polsku normalnie i sie przeyglądał jak zabijaja 160 lv :D dobry koleś :P

Vanhelsen 01-07-2005 18:07

ja widziałem raz, sam wzywałem by ukarać pewnego makrusa :P
Tak przy okazji, to jest stanowczo zbyt mało gmów... ~36 GM na 56 światów! to prawie 2 światy (do 1800 graczy online naraz) na łepka...

Franolex 01-07-2005 18:21

Ja widzialem raz gdy GM czyscil jakis domek :)

UP@: Gdzies czytalem jakis wywiad z GMem i wlasnie bylo tam pytanie dotyczace ilosci GMow , i Gm xxxx powiedzial ze ta ilosc GMow im zupelnie wystarcza

Vanhelsen 01-07-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franolex
Ja widzialem raz gdy GM czyscil jakis domek :)

UP@: Gdzies czytalem jakis wywiad z GMem i wlasnie bylo tam pytanie dotyczace ilosci GMow , i Gm xxxx powiedzial ze ta ilosc GMow im zupelnie wystarcza

Im tak, nam nie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42.