![]() |
depo+ogien=pk
Wczora bawilem sie z koleg± pod depo i okr±zylem go ogniem.Po 20 sek. w ten ogien wlazl jakis idiota i dostalem czaszke 8o zdziwilo mnie to i stalem sie zainteresowaniem ludzi pod depo B) wytłumaczyłem im co się stało i byłem jaki¶ czas chroniony przez jak±¶ wysoko lewelow± postać. Moje pytanie brzmi dlaczego dostałem czaszke ?? Może jeste newbie :baby:
|
Może dla tego, że to był TWÓJ ogień i wlicza się tak, jak być go zaczoł atakować.
|
Zgadzam sie z tym, co mówił Wieszok, lecz po 20 sekundach nie powiniene¶ dostać skulla. Maksymalnie po około 5. Co¶ Ci się musiało pochrzanić :D
|
Ewidentny bug w grze.
@Wieszok: Skulla się dostaje po maks. 5 sekundach a potem już nie (sam kiedys sprawdziłem w odludnym miejscu) |
Hmm, może to było aż tak długie 5sec, że zdawało Ci się, że już trwa 20 ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na pewno nie bo widzialem jak kole¶ postawił fire fielda i jaki¶ typ w to wlazł od razu i tamten nie miał czachy wiec to na pewno nie ten powód co podał wieszok |
O czym tu wogole gadac, Miszal puscil kilka fire fiedów wokolo depo kto¶ w niego wszedł<nie mogło to być 20 sec po rzuceniu fielda napewno nie..> i Miszal dostal skulla
|
dla mnie sie to zdawało być 20 sek. ;P zabawa z kolega jest fajna i poczucie czasu znika
|
moze..
Cytuj:
|
A ja wiem co to bylo...
Pusciles po prostu fire fielda lub fb, a jakis noobeq lazil po tym i sie zabil od tego ma sie skulla xD |
Cytuj:
LOL o co chodzi ?? |
Cytuj:
A potem wysylam do swiatyni nudzacego sie idiote. |
S± dwie możliwo¶ci albo bug albo te 5 sekund byłó jak 20 ;)
|
Ehe
Ja tez sie tak bawie tylko ze ja odrazu pod nogi rzucam :P i prawie zawsze mam skulla :P Ale ty nie mozliwe zebys mial skulla :/ Przesadzasz X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |