![]() |
Xawieri Presents
TibiCam <Z tibia.de>
Tibia 7.3 1st Vamp 2 knights Vs Drag 1st Vamp po kicku Duel Ghost Ship Folda PKing House1 House2 PKey PKing 1st Promo Tarp UEs 1st Time in Cyclo Tibia 7.41 Desert Desert2 DL Solo DL Hunt DL Hunt 2 DL Hunt 3 Necro Drag Solo Scarabs Hero Hero Hunt 2 Hero Hunt 3 PK by Zalix Family 1 PK by Zalix Family 2 PK by Zalix Family 3 PK by Zalix Family 4 Comments PLX ;p Edit. Jak masz mówić że keylogger jest to wypie$dalaj !! Hehe nawet stałem sie sławny na tibicams.com :) http://img211.imageshack.us/img211/6687/uo00747er.jpg |
Ogladnelem narazie pare filmikow i byly bardzo fajne :) fajne masz eq :D
zabieram sie do ogladania nastepnych pozniej skomentuje |
bym powiedzial tylko: "nice" ale mi tu wyskakuje ze minimum to 10 znakow wiec: brawo ladne filmiki (ogladalem tylko te z pekowania)
|
mam jedno pytanko: jak mogę sciągnąć te filmiki ?? Bo gdy kilkam na któryś z linków wyskakuje mi pusta strona i nic :(
|
Klikasz na link
i potem masz strone tibicams.com tam masz tytuł,rozmiar itp i na dole MIRROR 1 na to klikasz i masz :) |
No no niezle...
A czy ty nie umiesz edytowac postow czy poprostu je nabijasz? |
@Mod
teraz moge bumpnąć ;p @Up jak można nabijać skoro nie ma licznika? pozatym odświeżam temat Edit. :P @p.l tyś sie chyba na mnie uwziął :P a znalazłeś jakiś QS ? :> |
Film z Ghost Ship nie działa... Szkoda bo chciałem go sobie obejrzeć... Ładna kolekcja filmów tak wogóle. Powinno być wiecej takich na tym forum. ;)
|
Cytuj:
|
@p.l
Okiej Roger that! @Bobi spróbuj na innej tibii to odpalić ;p |
buuuumppppp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |