![]() |
Fights!-again-again
Po raz trzeci pisze ten temat. Prosze o nie usuwanie go.
Czy uprawiacie jakies sporty walki, freeruning lub akrobatyke? Ja trenuje od niedawana capoiere. |
hmm... a deska tez sie do tego zalicza?:P
btw co to jest ten capo~? |
Capoiera= Kapuejra
Brazylijska sztuka walki tancem :) A czy deska sie zalicza hmm...jakas akrobatyczna na pewno :) |
kiedys uprawialem Teakwondo B)
|
Swego czasu trenowałem karate (nie pamiętam jaki rodzaj, dawno to było), i troche żałuje że przestałem (nie na rzecz Tibii, zapewniam). Wiem jedno - takie sporty poprawiają kondycje, sprawność i humor, polecam.
|
Cytuj:
topic: ja trenuje judo i jestem zadowolony, wkoncu dyscyplina olimpijska nie? :] hauhua wkoncu moge pokozaczyc !!!111oneoneonerazrazraz xP |
Kiedyś przez jakiś czas trenowałem karate, ale tylko przez ~2 miesiące po ośrodek się musiał przenieść do innego miasta, ~40 km dalej, a tam to mi się jeździć już nie chciało :P.
|
Chcialbym zrobic grupe. PM do Droma wyslany teraz ino czekac :)
|
Ja trenowalem 7 lat karate i jeden rok Jujitsu.. od przyszlego roku bede kontynuwac jujitsu albo zaczne cos nowego.. moze Muai Thai? albo Shidonkan?:D
|
Ja kiedy trenowalem boks ale mnie znudzil i przestalem chodzic teraz moze zaczne judo. A czy siatkowka sie liczy przeciez tez sie leje w pilke (i w sedziego jak by co)
|
Cytuj:
No ja ćwicze Capoeire. Rege~ good że cwiczysz, pamiętaj podstawy... W jakiej grupie ćwiczysz i czy będziesz na 7 dniowym festiwalu w Ustce? 9.06 - 16.06. Ała kur**, jak przeczytałem tekst tam kogoś o breakdancowaniu i waleniu w bule czasami po drodze, to sie rozłożylem... Capo~ to również poznawanie języka i kultury... gratz up :baby: |
Capoeire cwicze amatorsko, ale moze sie z kolegami wybierzemy i zapisze sie do jakiejs grupy ;)
|
Cytuj:
@Topic Kiedys trenowalem dosyc intensywnie karate, ale przez brak czasu musialem przerwac nauke. |
Teraz modle sie, aby Drom byl tak bardzo milosierny i zalozyl grupe :P
|
O LOL, ja tam trenowałem kung-fu z brusem lee! Pewnie widzieliście mnie w "WEJŚCIU SMOKA"!!!!!!!
|
Taekwondo od iluś lat, okolo 6-7 :)
|
Wieki temu trenowalem taekwon-do. Obecnie cwicze extreme martial arts- polaczenie elementow akrobatyki i sztuk walki. Jesli ktos jest ciekawy jak to wyglada to podaje linka to samplera z Jaslo Trickz Session- zjazdu tricksterow z calej polski.
Oto link: http://www.zst.bytom.pl/~ranma/Pliki...zgrzewkowy.avi |
Cytuj:
TO BYŁEŚ TY??? 8o 8o 8o :) PS. Jak sie nazywa taki sport, gdze nie ma żadnych zasad. Uprawia to jakiś gościu z Polski Paweł N. (N. bo nazwiska nie pamietam, ale jest na N) |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Wrestling? (jak to się pisze?) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |