![]() |
najszybszy stworek
Jaki potwor jest najszybszy. Dzis poraz pierwszy spotkalem Orc ridera i musze stwierzic ze dorownywal mi predkoscia (28lvl knight), War wolf to chyba szybszy nawet byl odemnie. Ciekawi mnie jaie sa najszybsze potworki.
|
najszybszy chyba jest giant spider tak mi sie wydaje :P
|
Najszybszym Potworem w tibi jest Black Knight :)
|
Nieee raty są szybsze.
Atak na serio szybkie stworki to:gs,zerk,bk,lider...z war wolfem i orc raiderem nie walczylem i z całą resztą ale zapewniam że ww stworki mają dopalacze,aha najszybszy potworek to gracz:P |
gs i bk som szybkie, ale najszybsze som waspy
|
Mojim skromnym zdaniem, to Gs nie jest tak szybki ,za jakiego sie go uwaza.
Gdy go spotkalem, tam, gdzie sie go nie spodziewalem (Pod Dwarf Bridge :D ) Wiec musialem, isc na niego, zeby dojsc do wejscia, nie byla az tak szybki, jak sobie go kiedys wyobrazalem (Gralem mojim Knight'em :D ) Oberwalem 2x: 20 i 25 Wiec zle nie bylo (Moze to zasluga nie najgorszych skill'i :D ) BK, Wasp te sa chyba najszybsze |
bk, gs jeszcze nie spotkalem
o wasp-ach zapomniale faktycznie sa szybie @Villen zerk ?? przeciez jest powolny strasznie,dzis walczylem poraz pierwszy z nim i spokojnie mu uciekalem :P. a pozniej dostal kilka hitow i padl :P |
temat do nabijania postow :P
najszybszy wedlug mnie to corny rycerz :D |
Wydaje mi sie ze najszyszym potworem jest Hero ale nie jestem tego na 100% pewnien.
|
Zdecydowanie Black Knight. 109 pally nie mogl mu uciec. wciaz dostawal hity jak go solowal.
Hero tez jest niezly. Z gorszych stworkow to wasp. re doen: nie najsilniejszy, tylko najszybszy ;) |
Osobiście nie wiem, który jest najsilniejszy, ale stawiam na BK. Widziałem parę razy jak biegał i czasami nie miał człowiek czasu się zastanowić a już ginął.
GS ? Nie...Jeśli masz dobre łącze i 20+ lvl uciekniesz mu. Na 40+ można nawet z lekkim lagiem ^^ (choć nie polecam) |
Moim zdaniem to gs i orc warlord :P
|
Wasp chyba:P Jeśli masz inne zdanie to cie chyba nigdy waspy nie goniły:P:P:P:D:D:D
|
Mi też się wydaje, że wasp jest najszybszy. Próbowałem uciekać przed waspem, lecz mnie dogonił.(34 lv palek)
|
NAJszybszy w tibii jest Behemot...
Pozatym... wasp jest prawie tak szybki jak GS więc czego się tak jaracie tymi GSami? Co do BK, omfg! jest on tylko w jednym pomieszczeniu, a wejść do niego można tylko na 50 lvlu więc jakie to ma znaczenie w takim małym pomieszczeniu. |
Cytuj:
|
najszybszy potwor
Spotkałem kidys gs i to jest z pewnoscia najszybszy potwor!!!!!!!!!!!!!!
|
@ Nemezis
Widzialem osobiscie filmik <przed update, gdy mozna bylo huntowac bk na niszszych lvlach np. 40> jak 32 lvl, royal palladyn, z bohami, utani hurem nawalil na solo bk, uciekajac mu, bk, doganial do tylko na zakretach i trafial go ze speara. Palladyn mial okolo 82 dista. Poszlo mu 25 uhow, uhowal sie gdy mial ponizej 250 hp. |
Hm, moim zdaniem Wasp.
GS-30 lvl i musze przystawac bo mi ucieka z ekranu i nie moge go hitac xd. Wasp-30 lvl i mnie bez wiekszych problemow dogania... BTW. Szybkie sa jeszcze: -Zerk -BK -Hero -Orc Rider -Warwolf |
To musi być Cyklop :))
(Z Boots of Haste :D ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |