Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   GTa San Andreas (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40460)

Marcin of shadow 01-07-2005 22:39

GTa San Andreas

Co myslicie o nowej odslonie GTA co waszym zdaniem jest lepsze niz w vc a co gorsze skala od 1 do 10. Mi podobaja sie drogi pomiedzy miastami wielkie tereny pomiedzy miastami realistyczni ludzie na przyklad jade sobie do San Fierro a tu przede mna rozbija sie dodo :D Narescie bohater potrafi plywac nie tak jak w vc topi sie po wejsciu do wody, rowery tak rowery kocham jazde na rowerze najlepsze sa wyczynowki jak on skacze jak ma sie cycling (gramatyka lezy wiem) na full. Duuuuuuzo misji, samych misji glownego watku jest okolo 120!!!!! Jedyne minusy jakie znalazlem to brak misji typy zabij 30 ludzi kijem golfowym. Ale ogolnie moja ocena to 9.7/10 dawajcie tu swoje oceny i opinie

(jesli taki temat juz byl prepraszam modkow ale przez 40 minut szukalem i nie znalazlem znalazlem jedynie temat o vc)

Majines 01-07-2005 22:51

dam 10/10

Różnica jest przeogromna. Tak jak mówiłeś jest duża mapa, urozmaicenia związane z wyglądem postaci. Ja ściągnąłem patha, gdzie można z dziewczyną uprawiać sex (evule!). Vc nie umywa się! Eh... co będę się rozpisywał naprawde warta uwagi gra... niestety trzeba powiedzieć to. Gta jak każda inna część po 2 tygodniach gry się nudzi. A zapomniałem dodać najlepsze są skoki spadachronowe z dachu drapacza chmur! ;)

@Edit:
Nie... a gdzie można znaleść! ;)

Marcin of shadow 01-07-2005 22:53

A latales (nie wiem jak to sie pisze) jetpackiem??

cFaniak 01-07-2005 23:07

Majin - z kodow jest =]
Tez mam coffee cup.

A co do GTA - nie moge nic powiedziec, bo tak mi sie przycina(za malo ramu), ze zadnej misji nie moge wykonac:/ Tzn. pare sie zrobilo, ale nie da rady jakichs pozadnych :/ Ale o wiele lepsze od VC =]

Dagfan 01-07-2005 23:10

ja tam niemoge przejsc misji z taniczeniem u OG. A tak wogole to gra mi sie niezabardzo podoba. Wiem ze jest tu masa rzeczy ktrore niepojawiły sie w VC ale i tak mi sie niepodoba. Np. w VC było słonecznie a tu? Tak jak... no mało słonca jest. Wogole beznadziejnie sie jeździ motorem. I co z tego ze są rowery? Tez zadko mozna je znalezc. Bronie? Duzo ich jest rodzai ale baardzo trudno je znalezc nie tak ja w VC. Misje no misje mogą byc po za skaczącym samochodem i tańczeniem (HELP PLX).
Ogolnie mnie sie niepodoba. 5/10

Marcin of shadow 01-07-2005 23:14

Co do zdobywania broni z tego co przeczytalem jestes na poczatku gry dlatego nie mozesz miec zbyt duzo broni w san fierro sa one latwo dostepne po 2 w San Andreas jest jak w tibi trzeba skillowac jazde na motorze a rowery jest bardzooooo latwo znalezc jak wiesz gdzie szukac.

cFaniak 01-07-2005 23:26

Dag klikasz odpowiednie klawisze jak masz odpowiednia strzalke - np. masz kontrolki poruszania sie W,S,A,D i jak masz strzalke do gory /\ do klikasz W. Proste? Za kazdy "ruch" otrzymasz punkty. Jak wiecej pod rzad "ruchow" zrobisz to dostajesz wiecej punktow. Bedziesz mial 2,500 - wygrywasz. Ja za pierwszym razem nie wiedzac czym klikac nabilem 2,240, wiec jest to latwa misja ;p

Marcin of shadow 02-07-2005 00:00

@up

Ja za 1 razem mialem ponad 3 tysiace :D

sejuwal 02-07-2005 00:35

Gta

Witam
Mam Gta san .. gram w to ale nie lubie tej kamery może ktoś mi pomoże to zmienic bo ja sam nie umie. A ogulnie gra jest zajefajna :D :P

Vomusu 02-07-2005 01:04

mnie się gta:san andreas znudziło po 3 dniach gry... dlaczego? BO TIBIA ROX!!
;];];];]

Trialowiec 02-07-2005 01:04

Wciąż te same błedy tekstur. Podczas przerywnikow filmowych kolejny raz bohaterowie maja octajace trójkaty z ciala lub dziwnie zaostrzenia na glowie. <To nie wina mojej karty graficznej :P>
Misje... hmm... wszystko polega na tym samym jedynie sposob wykonania jest inny. Genialnay jest ten wieki teren, podobnie jak w Chrome chodzisz gdzie chcesz. Fantastyczna fabula. <czy zdanie powinno zawierac orzeczenie? :D> JAK ZAWSZE WSPANIALA MUZYKA. A co mi sie najbardziej podobo? :D Odpadanie glow. :D
Pozdro.

Caer 02-07-2005 02:06

@Up:
To chyba jednak wina karty graficznej, bo u mnie takie błędy nie występują.

@Topic:
Sam ostro pocinam w Gta: SA i wciąż mi się podoba, chociaż że gram już ok. 30 tygodnie ;] Prawie każdy element tej gry jest dopracowany do perfekcji. Chociaż i tak wolę bilarda na wp.pl.... :D

Marcin of shadow 02-07-2005 09:07

@traialowiec

To raczej wina twojej karty graficznej bo ja gram na very hight i na najwyzszej rozdzielczosci i nie mam tego o czym mowiles.

Stefan12341 02-07-2005 09:32

8/10

2 punkty odejme za grafike. Moim zdaniem z ta grafika sie nie popisali, ale fabula, ehh nie kitowali w tych gazetach komputerowych :] gra wspaniala nie da sie oderwac.

Uwazal toza straszne gowno za pierwszym odpaleniem, przeszedlem pierwsza misje i super ! mozna sie przebierac ( nie myslcie ze tak jak vc) mozna zmieniac fryzure, robic se tatuaze, SUPER !

Polecam all.

@edit:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec
Wciąż te same błedy tekstur. Podczas przerywnikow filmowych kolejny raz bohaterowie maja octajace trójkaty z ciala lub dziwnie zaostrzenia na glowie. <To nie wina mojej karty graficznej :P>
Misje... hmm... wszystko polega na tym samym jedynie sposob wykonania jest inny. Genialnay jest ten wieki teren, podobnie jak w Chrome chodzisz gdzie chcesz. Fantastyczna fabula. <czy zdanie powinno zawierac orzeczenie? :D> JAK ZAWSZE WSPANIALA MUZYKA. A co mi sie najbardziej podobo? :D Odpadanie glow. :D
Pozdro.

to jest wina twojej karty graficznej

TiTuS 02-07-2005 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagfan
ja tam niemoge przejsc misji z taniczeniem u OG. A tak wogole to gra mi sie niezabardzo podoba. Wiem ze jest tu masa rzeczy ktrore niepojawiły sie w VC ale i tak mi sie niepodoba. Np. w VC było słonecznie a tu? Tak jak... no mało słonca jest. Wogole beznadziejnie sie jeździ motorem. I co z tego ze są rowery? Tez zadko mozna je znalezc. Bronie? Duzo ich jest rodzai ale baardzo trudno je znalezc nie tak ja w VC. Misje no misje mogą byc po za skaczącym samochodem i tańczeniem (HELP PLX).
Ogolnie mnie sie niepodoba. 5/10

W GTA : SA twórcy gry postawili na rzeczywistość. Chodzi o to, że na początku trudno zdobyć broń,bo początkujący gangster ma z tym kłopoty. Chcieli pokazać jakby życie gangstera od początku. Co najciekawsze to jak będzie wyglądał itd. zsotawił nam do wyboru.

Ryłek 02-07-2005 09:48

Ja mam już od dawna na PS2 :p.
Ogólnie w gierke na początku się nie gierczy tak dobrze jak w VC, brakuje klymatu :P. I grafa była jakaś taka słaba (potem okazało się, że to wina mojego TV xD).
Teraz jest już ok, fabuła rozkręciła się etc.
ogólnie 10/10 ma dużo większe możliwości niż VC i 3, w końcu zróżnicowana przestrzeń nie tylko miasta, miasta i miast (ci którzy grali wiedzą o czym mówię: te lasy i pustynie). No i w końcu zakończenie podróży w wodzie nie kończy się śmiercią.
xD W pełni zasłużona 10.

@edit: Jetpack jest i z kodów, i w jednej misji bodajże na pustyni w bazie wojskowej, potem jest już ogólnie dostępny w tym jednym miejcu xD.
PS. Widział ktoś jakie numery mają wszystkie pasy startowe w grze? xD

Vekegi 02-07-2005 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sejuwal
Witam
Mam Gta san .. gram w to ale nie lubie tej kamery może ktoś mi pomoże to zmienic bo ja sam nie umie. A ogulnie gra jest zajefajna :D :P

chyba V dawno nie gralem =) dla mnie 8/10

Makrela 02-07-2005 10:23

Trochę mi się zacina i przez to nie moga przejść tańca u OG, bo mchodzi co druga strzałka >.- Ale gra fajna :)

Dagfan 02-07-2005 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cFaniak
Dag klikasz odpowiednie klawisze jak masz odpowiednia strzalke - np. masz kontrolki poruszania sie W,S,A,D i jak masz strzalke do gory /\ do klikasz W. Proste? Za kazdy "ruch" otrzymasz punkty. Jak wiecej pod rzad "ruchow" zrobisz to dostajesz wiecej punktow. Bedziesz mial 2,500 - wygrywasz. Ja za pierwszym razem nie wiedzac czym klikac nabilem 2,240, wiec jest to latwa misja ;p

Ta? Jak naciskam to pisze nagorze Bad albo cos takiego i strasznie zadko mi wskakoje good albo cos takiego albo czasami mi wchodzi co druga strzałka ;(

Dwarf 02-07-2005 10:40

No gierka tez mi sie podoba :D JEstem juz w ostatnim miescie ;) Fabula ciekawa, co do grafiki to kilka razacych bledow jest :P ALe mozliwosci w tej grze to wynagradzaja. 8/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.