![]() |
Best Haker in tibia !!
Wszystko Robilem w painie xD Prosze o "miłe" komentarze xDJewst to moj 1 fake xD (TEn obrazek umiescilem se na tapete xD):
http://i3.photobucket.com/albums/y76/Piterro/naeso2.jpg |
Slabe
Kolejny nudny fejk z przyklejonymi przedmiotami niedobrze mi sie od tego robi (bez obrazy)
|
Cytuj:
|
Stosy platynek? Phi. Ja to bym dał stosytego gówna niebieskiego (jak to zatytuowali?). Powiedz nam, czy jesteś z siebie dumny? Chłopie, UMIESZ WKLEJAĆ! Dostajesz certyfikat młodego "kleika" teraz zrób coś dobrze do zostaniesz młodszym, mniejszym fejkowcem!
PS. Weź sobie na pulpicie przyklej chociaż zdjęcie Biedronki zamiast tego. plax! |
o wez lepiej zrezygnuj z robienia fake
najpierw naucz sie wklejac i robic fake ten fake co pokazales widzialem duzo razy tylko ze np golden set
|
wszyskie nOOby to jest fak tylko ze proszty i zmiana eq
no comment... ale jak na 1 raz to mi sie podoba ;] :D |
omg, jesli moge sie przyczepic to jestes nastepnym nuper ktory robi fake;i typu :
-moje zajewajne eq i depo -zabilem bóbble -atack orcuw na roghuard nie moge na takie cos patrzec.... |
LOL, nudne, nie rób więcej takich!
|
Ehh
LOL, kolejny nudny fake z powklejanymi rzeczami!!
PS: a pozatym jak juz wklejasz kase to wklej crystal coinsy, zamiast platinum :evul: |
Z takimi "rozbudowanymi" fake radzę odwoływać się do tematu "Nasze pierwsze fake".
Jeżeli byłoby to chociaż jakieś fake story, wtedy tamten temat jest zbędny, ale POWKLEJANE MONETY?! Niee... wymyślcie coś z sensem (wiem, pewnie ktoś zaraz rzecze "każdy bezsens ma swój sens", ja zaś spławię go ripostą "GOŃ SIĘ, FLAKU!"). |
@UP
Dokładnie.... Zwyczajnie doklejone itemy... Ale z tych wszystkich Fake'ów tego typu ten mi się spodobał tyle, że mam dwa zastrzeżenia 1. Why platyna nie jest wymieniona na crystale? Łatwiej byłoby zrobić i Crsytal Coiny są ładniejsze według mnie :P 2. Cytuj:
|
zeby to super było to nie powiem, lecz jak na
pierwszy raz to niezle nawet ;) |
No comment
|
YeAh AlE zArBiStJy FeJkI!!!
sorka,ale te denne fake'i typu "podniecajcie sie zioomy moim eq" zaczynaja mnie wku*wiac. I jak jzu masz w tym plecaku tego pieprzonego golden helmeta to go se wloz na lepetyne a nie ze go bedziesz nosic w plecaku!
nuda, dno, nuda, dno, nuda...i juz nie trzeba powtarzac. Juz niedlugo chyabz aloze klub anty'glupawo-fake'iowy i bdede zwalczac takich n00bow, co sie eq w paint(taaak, wlasnie doznalesz szoku po przygladnieciu sie prawidlowej pisowni tej nazwy w tej odmianie przypadku) zrobionym podniecaja. Rzebys chociaz tam cos dorobil na zdjeciu. Nie. Ty musiales uprzec sie na pieprzone , napakowane eq. I fajnie jest, nie? Buahah. <lol> <lol2> a, i jestem ciekawa, ty chodzies na lekcje anglika czy nie? bo 'pain' to znaczy bol...xD |
Look na lvl i look na cap oraz eq -.-
WEZ SIE SCHOWAJ!! X( |
Rzeczywiście nudny i głupi ten fake.U miesz kopiować i wklejać.Super.
Następnym razem bardziej się postaraj. |
przestan tym zanudzac bo to nie jest fajne X(
|
To jeszcze nic...ten akurat fake to nic z porównaniem z CACHERO!!!!!!! A co do twojego...kazdy tak potrafi :P...lol ... MSDTC*****...świr :/
|
Ludzie, LUDZIE OPANUJCIE SIE nie dawajcie fake eqq bo to nudne tez dam fake ze zamiast hełma mam scale armor i co to tez fake i sie bede podniecac takim syfem ludzie dajcie se spokoj
|
a tak w ogole, ty cos z takim pulpitem widzisz !? oO
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27. |