![]() |
Jaki macie lvl na nowym serwie?
jaki macie lvl na nowym serwie?Ja mam 8 sorki ze nie podam nicku ale jesli ktos chce podac nizej to nie zabraniam...:)
U$3r A Edit taki ze mam 8 lvl palek :D |
Ja mam lvl 0 bo nie gram ale jestem pelen uznania dla tych kolesi ktorzy maja juz 35lvl. Ja po 3 miechach gry mam 30. Ja napewno nie jestem zdolny grac 20 godzin dziennie bez przerwy expujac... Ciekaw jestem czy jakis Polak gra tyle. Jak tak to niech w tym temacie szybko to zapisze.
|
Wielu znam Polaków, którzy nie znają innego świata poza Tibią. To jest wielka głupota i ograniczenie tych ludzi. Bah bah bah 50 lvl w 2 tygodnie. I co z tego...?
|
Ja mam narazie 2 lvl, bo gralem tylko przez pierwszy dzien od postawienia Titani i skonczyl mi sie pacc :/
|
Cytuj:
|
W 2 tygodnie??...
Ja w 2 miesiące tyle mam, ale tamci to muszą naparzać. Nie rozumiem troche tego, przecioerz tu chodzi o dobrą zabawę, nie?? :) |
nie rozumiem jak mozna tyle grac ale z drugiej streony wyobrazacie sobie - sam w venore, tyyyyyyyyyyyyyyyyle expa, nikt nie konkuruje z toba. kilka dni takiej sielanki i czlowiekuuuuuuuuu inaczej sie czujesz i lv tez jest spoko.
|
Ja mam zamiar dopiero założyć chara na valori lub hibernie...tylko nei wiem jakiego voxa wziaść czy mag,pala,knighta...
|
Nowe swiaty sa okupowane przez pg.Pewnie na niektorych postaciach siedzi kilka roznych osob przez 24g/h tylko po to zeby uzyskac przewage nad innymi a na koniec bedzie z tego wielka wojna.Starsze swiaty sa lepsze(imo) bo maja juz uksztaltowana strukture i "arystokracje".Wbrew pozorom duza licza high leveli stabilizuje swiat i sprawia ze jest bezpieczniej(o ile jest miedzy nimi rownowaga)
|
Ja mam 7 lvl ale nie gralem dużo, dzisiaj zacząłem 8) To ze ktoś gra tak dużo to tylko jego ambicje, ja mam ambicje i pier*** policje..oo sorka zły tekst :D ja mam ambicje i staram sie szybko lvlki zdobywac:)
|
A ja mam na nowym servie level 0, bo nie gram na nim tylko dalej na Valorii :)
|
Cytuj:
|
Hyh powiem wam coś w tajemnicy ponoć(ale nie jestem tego w 100% pewien) 2 ownerem Hastoriona(najlepszy gracz na Titani) jest polakiem a pierwszy szwedem. :D
Ale ciiiiii :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |