![]() |
Najazd Na Carlin
Siema jak w tytule jest napisane film jest na temat najazdu na carlin wykonany prezemnie i moich kolegow.Czasami wpadamy do carlin popatrzec jak duze lvl chowaja sie w pz przed nami <choc nie zawsze tak jest > ;] film nie jest 1 klasa ale ogldnac mozna :)
kurde prawie bym zapomnial wstawic link :p http://rapidshare.de/files/2743569/N...arlin.rec.html Milego Ogladania |
Myślałem pierwszo ,że to wyprawa na Marsa :D
Piottrek: teraz pamietajcie caimy sie Piottrek: czaimy sie teraz nie wlazimy do miasta Piottrek: na srodek Sous Tiris: po sklepach tera albo Piottrek: 1 niech pujdziew Sous Tiris: ja pujde Piottrek: ale sie przebiez Film Spox-ik!!!!! :)Więcej takich filmów!!!!Ciekawi mnie czy zarwałeś deda???Ale fajnie to wyglondało jak zabijaliście pokoleji ludzi. :cup: :cup: :cup: |
heheh ciesze sie ze podoba sie :];]
|
We Roox !! Ale muwilem ze ten 50 elder na SD mnie zdejmie :( Niestety ale 1 fraga mialem ;D :cup:
I'm Prokop Magician <~~;~~> |
Za***ista zescie akcje zrobili ;) Gratz redskulla xD Moglbys jeszcze napisac levele pozostalych bo jak widać tylko ty i chyba 2 kumpel przezyliscie ;)
@Czerwony noob: Dobrze ze zrobiłes sobie nick ktory do ciebie pasuje -.- |
buheheh fajnei wam to wyszlo :P
najlepsza koncowka olewka :D |
Cytuj:
Prokop Magician> 19 sorcerer Sous Tiris> 14 palladyn Beru Master> 22 plladyn :) |
h
jak bedziecie jeszcze robic najazd, wezcie ze soba wiecej ludzi a wtedy i zadyma bedzie lepsza
|
nie wiecej ludzi nam nie trzeba my jestesmy kolegami z rl i mamy do siebie zaufanie nie polujemy na looty tylko na zabawe :] ;), aa i deada nie zarwalem bo to byl save server a jak wiadomo na savie mozna sie wylogowywac z pz :]
|
Niezle wam to wyszlo spoko filmik :D:D:D:D
|
Gz
Bardzo ladnie zaplanowane xD Gz fikmika podoba sie ;]
|
Hehe nice filmik, szkoda tylko że wszyscy opócz Ciebie padli :P wiecej takich filmików :D
|
Hehehe fajny filmik , jakos jedynie ten mi sie spodobal z PK :D
Fajna byla tez koncowka ^^ niezle sie trzymales ^^ Moze zrobisz jeszcze kilka takich filmow ?! |
Najs :-)))
zarabiste filmy swietne zgranie mocne pvp ogulnie wielkie GZ
|
HEhe Spoko ze wam sie podoba 8o moge robixc wiecej takich filmow tylko bede musial sie z kolegami przygotowac :]
|
Hrhr Ja moge isc tylko musze wykombinowac z 400~gp ;D
|
na początku oglądania filmu myśle"nooby idą;/"jednak po objerzeniu całości stwierdzam że paczka kumpli zrobiła niezła rozrubę w carlin,tak trzymać
|
Film bardzo fajny ^.- Nastepnym razem zrobcie trap na zamq :D bedzie dluzej trwac i moze wiecej ludu zabijecie :P
Btw. Trapy mi sie najbardziej podobaja chyba dlatego ze sam jednego pro zrobilem :P nie wiem czy niektorzy pamietaja slynny PK Trap na zamq rodziny Tse :] |
Super!! ZAyebista akcja!!! NAjazdy rlz ^^... A operator kamery dednął czy jak??? Bana dostałeś??? Bo nie widziałem >,<
|
Niee nie dednelem poprostu na save servera mozna sie wylogowywac jak sie ma pz locka ;] to wszystko bylo zamiezone :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |