![]() |
Ekipa z hiberny
Siemka wie ktos moze gdzie grajom po przegranej wojnie z hiberny :
Risof de'riev Przemlu Kalnianczyk Moons mage Mutsumi-chan Lifely sorcerer jesli ktos wie prosze mi napsiac nicki i siwat z gury thx |
Jeżeli chcesz coś z góry to najlepiej z górnej półki słownik ortograficzny, bo widać, że nie korzystasz....
Mam takie pytanie: na co ci te dane? Zapewne jesteś ich wielkim fanem (czyt: n00bem trującym 4 litery) i nie możesz się bez nich obejśc... bo gdyby to byli twoi przyjaciele, to na 1oo% by ci powiedzieli gdzie się przenieśli (a ty na 1oo% za nimi...) |
Cytuj:
A zapomnilaem ze ty jestes Lechu Podpalacz!!! Kupiony za 1xxx zl zjechany i zdeletowany! ! ! ! |
Cytuj:
Hehe widze że koleś się uzależnił os Tibi.Nawet pisać nie umie :) (Oczywiście Kolorek) B) B) |
Cytuj:
@Up Jak chceszwiedziec gdzie sie przeniesli trza bylo siezapytac o wiele wczesniej bo napewno to planowali skoro poszli w pare osob:) C ya |
A co do tej ekipy z hiberny dowiedzialbym sie tylko przeszedlem na iridie !! wiem jednak ze Przemlu przeszedl na nebule a reszte sie dowiem hyba przeszli na saphire BYE
|
przegrali kolejną wojne i chwilowo nigdzie nie grają czekają aż powstanie nowy serwer
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |