![]() |
[KONKURS] na najlepsze story
Witam. Ogłaszam konkurs na najlepsze fake story. Nominowani są
Crowal i... Demengo i... Przygody orca Vetiego Thimburd i... Zemsta GM Dokeina!!!Historia fake'owa GŁOSUJEMY! |
Szkoda za cie nie widze bo bym cie ZAGRYZL!!! A HUMANS DOOM?! MISTRZOWSKIE FAKE AVAGERA TYMCZASOWEGO!!! X( X( X(
|
czemu tylko 3 nominacje ??
-.- jest znacznie więcej ciekawych fake'i story może i nawet lepsze od tych plx edit temat przyluż się bardziej do tego :( prosze o zamknięcie tego **** tematu |
Mi się najbardziej podoba Przygoda Orca Vetiego :) i czekam na kolejne części
|
podoba mi sie ale bym cie zabil jak cie bym spotkal :evul: X( :evul: X(
|
najlepszy z najlepszych fake story dla mnie jest:
Przygody orca Vetiego DEMENGO |
Ejj! X( X( X( BYLEM WSCIEKLY GDY PRZECZYTALEM NOMINACJE X( X( X( Owszem te Fake story sa swietne ale tak samo dobre a moze nawet lepsze sa Humans Doom!Lowcy Nagrod!Plan Zniszczenia Tibii! I wiele wiele wiecej X( X( X( .Czemu mamy glosowac tylko na te ktore lubisz ty? X( X( X(
X( X( X( WOLNOSCI SLOWA!! X( X( X( |
zgadzam sie z przedmowcami dales nam bardzo malo odpowiedzi dlaes 3 fake z okolo 30 zeje.bistych faków.
Psujesz sobie reputacjie oj psujesz |
Przygody orca Vetiego DEMENGO
Przygody orca Vetiego DEMENGO Rulezz!!
|
Hę?
Telepatycznie zebrałeś wszystkie głosy wszystkich forumowiczów, żeby teraz wziąć je w kupę i stwierdzić, że te trzy story są uznane najlepszymi przez WSZYSTKICH? To się nazywa proroctwo, doprawdy. Żaden z tych Fake'ów mi się nie podoba. Mam pytanko: Stroisz sobie żarty czy masz tak od małego (a może od kolan?)? |
Demongo... Wielu userom spodobal sie pomysl i fabula :) mi rowniez, dlatego oddalem glos wlasnie na przygody orka :D
|
Czemu tylko 3? 3 które się tobie najbardziej podobały? Facet?! Tu jest demokracja i wielu osobą niepodobają się fake'i osoby x a podobają się fake'i osoby y!
|
Cytuj:
A gdzie moj komix o RPG :P |
Moim zdaniem bardzo dobry jest Plan zniszczenia tibi. ALE NIE MOGE NA NIEGO ZAGLOSOWAC BO WIELKI PROROK ZALOZYCIEL TEMATU DAL DO WYBORU TYLKO TE FEJKI KTORE ON LUBI (noob)
|
to jest oczywiste najlepszy fake story z tych trzech to B)~~!!!RRZYGODY ORCA VETHIEGO!!!~~B)
|
Nom Vathi żądzi!!!
|
Mała poprawka powinno być Przygody orca Vethiego B)
Dzięki za głosy na mnie :cup: B) |
Spoko, spoko... macie rację ludzie. Podanie tylko 3 opcji przy tylu różnych fake story to po prostu żenada.
@autor: jeśli chcesz zrobić sondę, zrób to porządnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |