![]() |
NWN:Shadows of undrentide
Ostatnio zaciekawil mnie ten dodatek do NWN :p stare ale jare :p :p
Czy ktos zna dobra polska stronke o tym wlasnie dodatku zeby byly na niej poradniki i najlepjej duze forum.I czy zna link do sciagniecie tego dodatku zastal juz dawno wydany wiec chyba mozna go sciagnac za darmo z jakies strony ale tego pewien niejestem :p |
Jak dobrze znasz angielski to www.gamefaqs.com
|
Ściągnołęm ostatnio 2 dodatki do NWN ale coś nie przypadły do gusty. Era tej gry już się skończyła widoczniej. Zapodam linka do SoU jak będziesz chciał link do drugiego dodatku to daj znać.
Cytuj:
|
Jokos mi haslo niewchodzi ;(To moze podasz link zkad sciagales
|
Cytuj:
|
mam p2m klikam walla! mail i wpisuje dane ktore podales i pisze invalid password ;( Pisac z tymi pionowymi kreskami i nawiasami czy nie??
Dane z miroru 1 |
A to moze ktos pokrutc opisze mi jak to sciagnoc za pomoca p2m
|
OK udalo sie :) :) ;) :p :p :] B) :D :D :D 8o 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Sciagnelo sie ale probowalem to scalic i niema costatniegi segmntu o nr 159
wogule go tam niema sprawdzalem na kilku linkach i to samo. TO jakim cudem transparent ghost ci sie to sciagnelo?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
To moze podasz gdzie dokladnie tem plik jest bo go znalezc niemoge ;(
I niemow zebym se spokuj dal bo zadaleko zaszedlem ;) |
Cytuj:
|
Ostatnio duzo zaczolem grac w necie w nwn ale nierozymiem bo ja tylko moge na wersji servera 866 a wiekszosc jest w 874 wziolem automatyczna aktualizacje gry ale i tek moge tylko na wersij 866 bowiedzcie jak zrobic zebym mogl grac na wersji 874
|
No to chyba ostatnie pytanie:p Powiedzcie o ile sie dobrze znacie na czarach w nwn to co lepsze DZiw czy zawodzenie banshe ktory ciesciej wchodzi przeciwnikom?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |