![]() |
Boots of haste a szybkość
Wczoraj kupiłem boots of haste, na ktore juz od dawna polowalem :p . Gdy jednak je zalożyłem, bylem bardzo zdziwiony. Otóż zdziwiło mnie przyszybcenie bohów, które było niemalże niewidoczne. Prawdę mówiąc spodziewalem sie innych efektów. Skoro bohy dają takie marne efekty to czemu niektórzy tak szybko zasuwają (dodam, że nie urzywają utani hur).
PS. mam 37 lvl |
Moze sprzedano Ci wybrakowany, podrobiony towar marki "Mike" zamiast "Nike". Sprawdz czy na metce nie ma napisau 'made in ZSRR' :P.
Urosnie Ci level to i predkosc bedzie znaczniejsza. |
Bohy dodaja +20 lvli speedu, wiec postac na 30lvlu z bohami biega jak 50lvl, natomiast 50 lvl z bohami biega jak 70. A wtedy roznica jest spora...
|
Ze swojej perspektywy jestes dość wolny, ale inni patrząc na ciebie widzą, że zapierdzielasz i to równo
|
Nie jestem tego taki pewien. Sprawdzałem różnice z bohami i baz nich (nawet robilem pomiary ze stoperem) - wyniki byly praktycznie takie same. Miałem nadzieje że pójde na zerki ale jednak chyba beda szybsze ze swoim haste :evul:
|
to moze kupiles Sandaly .... xD
|
A według mnie <na moich własnych doświadczeniach> to zrób 38 lvl i wtedy jak biegasz w bohach to widac roznice. :) Wystarczy zrobić level :)
|
Może masz racje, ale skoro bohy nie daja defa to narazie w nich nie biegam :p
|
tesz kupillem bohyna 45 lvl
różnicy nie ma jak sie idzie samemu ale jak ide z kumplem 46lvl to on zostaje daleko w tyle |
jaki kolo
Cytuj:
|
Heh też tak miałem szybkość też zalezy od pingu ja też nie czułem rużnycy wiec zalozylem bohy i kazalem kuzynowi nagrac film jak biegam obejzalem i zobaczylem ze biegam szybciej z bohami umnie nie widać różnicy prawie wcale :P
mam 39 lvl |
bohy na 39 lewelu ?
muj kuzyn nie ma bohuw a mial 41 lewel.ale niestety hacket idzyskal jom ale na 38 lewelu bez eg.
świet:trimera nick:von elder lvl:10 rosne :cup: mlvl:8 rosne 8o profesja : druid mam 2,5k :kon: |
Boszki
Kupiłem Boh-y na 14lvl (druid) za mało dawały więc sellnołem wolałem eq kupić :> Teraz na 24lvl kupiłem Boh-y i widać różnice...bohy nie dają 20lvl tylko 20% z lvl np na 25lvl ścigałem się z 34 knightem i byłem tylko troszeczke szybszy :P
|
Cytuj:
Moze masz jakiegoś buga, że ci bohy nie przyśpieszają. Kolega też tak ma. Z bohami czy bez - żadna różnica :P |
Ach te bohy... :D
Ja kupilem boszki chyba na 23 lvl ( pall ) i roznice widzielam jak chodzilem na poziomach +1 w Ab na drewnianym podlozu tam sie prulo ale pozatym gdy szedlem na trawce nie bylo roznicy (przynajmnije dla mnie) ale szly obok mnie 35 lvle i bylem szybszy :P wiec roznica moze nie byc widoczna golym okiem ale spruboj scignac sie z kumplami tylk na troche dluzszy odcinek np: od polnocnej bramy thais do poludniowej :P
|
widoczna roznice w szybkosci BoH'y daja dopiero od 40-41 lvl +..
takie jest moje zdanie :P |
Ja słyszałem że im wyższy lvl tym szybcziej sie chodzi
|
Esh.
Dziwna sprawa z tymi bohami, poniwaz kiedy je kupilem tez nie widzialem roznicy moiedzy bieganiem, jednak kiedy chodzilem na hunty z kumplami nawet o 10lvl lepszyych zauwazylem ze jestem od nich szybszy :p
Roznice zauwaznam takze jesli afkuje bez eq przed domkiem (i ogladam se stronki) w miedzy czasie ide zwykle od sklepu z blankami wtedy jest c***owo wolno bez bohow. Uwazam ze warto w nich chodzic jesli nie jestes knightem. (sry ze nie ma polskich znakow) |
Wejdź na www.erig.net tam możesz obliczyć z jaką prędkością chodzisz z bohami itd
|
Mój druid na 30 lvl korzysta z Boots of Haste i jest różniaca, zwłaszcza jak po trawie idzie. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |