![]() |
Nieścisłość z "Summon Creature"
Nie wydaje wam się, że w czarze "Summon Creature" nie powinno się przywoływać człowieka? Przecież można przywołać WW,Amazon, Monka, Valkyrie, a to są wszystko ludzie!! Przecieź we wszystkich gra przywołuje się nieumarłych, zwierzeta i inne stwory. Ludzi powiino się tylko zauraczać (convice), ale i tak na mniejszy czas niż na potwory. I znowu Cip Soft zawalił sprawę jak z paladynem.
|
A czy nie uważasz, że w Tibii w ogule nie powinno być czarów?! Przecież to nie jest realne. Za nic w życiu gdy potrzymasz niebieski kamyczek nie wyleczysz ran, choć jakimś czarnym kamulcem można kogoś zabić ale to już inna sprawa.
Tibia taka już jest i nic* jej nie zmieni choć komu to przeszkadza, że sumonuje się monki, valkirie, ww? *-nie licząc update ;) |
Prawdę mówisz, to jest całkowicie bezsensowne z punktu widzenia RPG (a Tibia takowym podobno jest). Pragnę zauważyć także, że orki, elfy, dwarfy cycki itp. nie powinny być też przyzywane, ale np. ds jak najbardziej.
|
Ja wam powiem jedno... Czepiacie sie troche, bo kto powiedzial, ze ktos cos ustali to musi tak byc i koniec? Jak sobie w takim Diablo przyzywasz nieumarlych i roznego rodzaju stwory i zwierzeta to tak musi byc wszedzie? Nastepny przyklad troche glupi, ale jest - jak jest sobie 2000 osob i 1500 skoczy z wiezowca to pozostala 500 tez musi skoczyc, bo wiekszosc tak zrobila? Zastanowcie sie troche. CIPsoft tak postanowil i tak jest. Matko....
|
A jak wam się nie podoba to nie musicie grać w Tibije :baby: .
|
To jest tak
Jak ci taka filozofia nie pasi to se wyobraź że np. więzienie dusz, złe dusze są tam przetrzymywane i czekają aż ktoś je wezmie do pomocy, zeby odpracowały swoje grzechy i wstąpiły w progi walhalli...... starczy ci?
|
Cip soft postanowil ze tak jest i nic tego nie zmieni a jak ci sie to nie podoba i nie zal ci marnowac papiero i pieniedzy to wyslij do nich list (na ktory i tak nie odpowiedza) i im to wytknij, a najlepiej to przestan grac w tibie...jednego n00ba mniej
|
omg
czepiasz sie przyzywania monkow itp. wiec jezeli jestes sorcem/druidem przezywaj se ghule i dsy :P a nie zakladasz tu temat i mowisz ze "wild warrior to czlowiek i ma on swoje prawa nie przyzywajmy go ,no jak tak mozna?!"
|
a co masz do palla i tak ma juz swoje soluje najlepsze potwory (najszybciej ze wszystkich prof) niech juz zostawia palla w spokoju on i tak jest za dobry
|
No i czego wsiedliscie na chlopaka, brak mu klimatu RPG i nie ma sie co dziwic. Trzeba sie z tym pogodzic, element RPG jest juz dawno pochowany gleboko w bezkresnych jaskiniach 'Mount Sternum' i poki co to nie zapowiada sie na jakies zminy.
|
Summon Creature czyli 'Przywołanie Stworzenia'. Ludzie to też stworzenia, a niektórzy to prawdziwe kreatury... ;)
|
Oto opis WW :Dzicy wojownicy to deserterzy z królewskiej armii. Razem z innymi banitami założyli Outlaw Camp. Władza króla tam nie sięga, więc czują sie bezkarnie. By podtrzymac swe miasto bezprawia atakuja każdego intruza. jako ex-wojacy sa dobrze wyposażeni i zaprawieni w boju, co czyni ich poteznymi przeciwnikami.
A więc nie chronią ich prawa, są bezkarni, "atakuja każdego intruza."- tak się zachowuje zwierze... czyli można powiedzieć że są to zwierzęta... jeszcze jakies pytania? Acha.Jeśli nadal Ci to przeszkadza, to skończ grać w takie RPG które ci nasunęły ten pomysł i będzie spokój.. Możesz też, oczywiście, skończyć z Tibią... i to jest chyba lepszy pomysł :D (ANTY-TIBIA!ANTY-TIBIA! :evul: ) |
Osobicie nie wiem po co w ogole zakladasz taki topic...
Myslisz ze ktos wspomoze cie w walce o "prawa ludzi w tibii". Pomysl sobie o biednych NPC. Stoja za lada caly dzien, nie maja jak sie przespac a jeszcze sa dla ciebie mili... napisz do CIPow ze jest ci ich szkoda i zeby ich wyslal na urlop.... A tak na serio mowiac to po prostu N/C :l |
|
Mnie nie przeszkadza że można summonować ludzi bo w większości są tak ciency że się wogóle nie opłaca( no chyba że na mlvl:p)
|
czlowieku to gra, gra ma sprawiadz przyjemnosc moze i sa ludzie ale to gra i jak ci sie nie podoba to nie graj ja gram i sie mi podoba i 10 milionom ludzi sie tez podoba wiec sie odczep i skasuj ten temat -.-
|
a mi sie nie podoba że na roku tyle kur sie zabija no bo co to jest żeby bezbronne zwierzęta tak maltretować napisze list do obrońcy praw zwierząt kto mi pomorze??
btw a swoja droga taka miła odmiana po 43734 temacie "czy mam dobry mlvl??" |
@up
Ja nie z pomorza, wielkopolskie niestety :/ Edit: Dopiero spojrzałem na datę, gz Rajf, 3 lata wstecz :) |
Kolejny temat "co cip-soft zrobił źle" pierw bronie, teraz czar. Dajcie se z tym spokój. Każdy wie że Cip-Soft SUX i że Cip-Soft wszystko czego się nie czepi to zjebie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |