![]() |
@wszyscy, którzy chcą cokolwiek ode mnie
Znikam na 2 m-ce, w związku z tym jeśli macie do wyjaśnienia jakieś upomnienia/ bany/ skasowane tematy, spróbujcie te sprawy załatwić z innymi Modkami bądź Adminami. Jeśli w ogóle będę miał dostęp do sieci, to pierwsze co będę sprawdzał, to skrzynka mailowa, więc jeśli potrzebujesz się ze mną skontaktować, zrób to przez maila.
Życzę wszystkim udanych wakacji, bawcie się dobrze, mało grajcie, czytajcie dużo książek (pomaga na ortografię :P )etc. Wasz ulubiony Moderator (a jakże! ;) ) Raynold |
Cytuj:
P.S. Udanych wakacji, by słoneczka, ładnych panienek i procentów nie brakowało :P |
Nie ma kota, to myszy rajcują :)
Uważaj na rekiny Ray ;) |
@up:
I na Talibów :p |
Udanych wakacji i uwazaj no noobow. Plx fri items bubble hhaket mi gif or hunded in mayn!!!111
|
powodzena i udanych wakacji:P
|
Have Fun!!!!
|
Ray pomyśl tam czasem o nas.
|
Ja bym sie tam na twoim miejscu da maila nie przyznawal, moze bys uniknol zawalenia go...Baw sie dobrze dokadkolwiek zmierzasz.
|
spokojnie
ray ma przrwe ale ja powracam wiec strzezcie sie |
@Up:
No to teraz posypią się bany... ;) @Topic: Udanych wakacji życzę. A co do tego co powiedział Raul... "lepiei o nas nje mysil bo benciesz miau koshmary sene" ;) |
a jak juz bedziesz chcial o nas pomyslec to wyjdz z wody zebys sie nie utopil ;)
|
Pa, mozesz jeszcze kiedys wrocic, w wakacje wiecej nupuf zaatakuje forum, modki wyplywaja do cieplych krajow, bedzie sie dzialo :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na Ciebie wynajmiemy Talibów... ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |