![]() |
Urodzinki Bomawa z Celesty
Urodzinki Bomaw Tyron'a :D
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla: Mastiego, Blazeja, Kaliego, Tomiego i reszty ekipy :D http://rapidshare.de/files/2751378/Urodzinki.rec.html |
Jaku Sciagne i ogladne xD
|
Dosc fajne
Podobal sie mi mecz :D
Ladne gh nawet :P Film mi sie podoba polecam 8o Ale jedna wada strasznie dlugi nudy!! :baby: |
Taa spox filmik a ja już Ci zyczenia Bomaw skladalem. :)
|
Ja tez zloze Bomawowi zyczenia:
Duzo dedow. Duzo klopotow. Powstania black listy do ktorej cie z przyjemnoscia dopiszemy. Malo qmpli. Pechowego loota. Poznawania duzej ilosci noobow. Zeby cie ktos okradl. Zeby ci ktos respy blokowal. No i zajetych respow. Pozdro od Avam Vormenta. Ku pamieci Plim-Plama, Lorda Punura i Human Walla ktorych okradles zlodzieju zasrany. Dla niekumatych: Bomaw otrzymal itemki (baaaaaaardzo drogie) nie pamietam jakies Royal Helmet, chyba golden armor fire axe demon shield[mial moim qmplom za to zalatwic 2 pacce na 3 miechy]. A potem gdy Plim-plam zginol na dragach poszedl na nie, zabral kilka(nascie?) bp HMM i udawal ze nie bylo go tam jak zginol i cialo zastal puste. Szkoda ze plim go widzial przed smiercia --.-- FUCK BOMAW NOOB THIEF |
@up
jeżeli to prawda to życze mu tego samego.. |
Thx a nawet to nie gh tylko moj Dom :] Kazdy mowi ze to gh a naprawde to Villa;)
Pozatym Vormenta wierzysz w ich slowa. Okej. ja mam to w dupie ;) Sami nakradli tlyko pieniedzy ze sie zliczyc neida wiec mieli to co chcieli :) A mysle ze te Twoje zyczenia sa nie mozliwe do spelnienia. Precz ze zlodziejami i cheaterami ^^ End /Bomaw~ |
nienawidze bomawa wy***al mnie z quildi moje name to (Shira Carhin)szkoda ze niebylo pvp bym zaczol pk....
|
Fajna impreza, szkoda, ze nie moglem przyjsc bo cos w rl mnie zatrzymalo...
Wszystkiego najlepszego !! |
Hah
Shira byłaś(byłeś) thiefem ukradlaś(ukradłeś) skull staffa czy cos takiego koledze z gildii , im mniej takich ludzi jak ty to tibia staje sie lepsza.Nie wiem kim jestes na rl-u chłop czy babka wiem ,że w tibi byłaś(byłeś) babka(Maybe Miriam)hah.Ogólnie fajna imprezka;]
Again Happy B-Day;] |
Zaczelabys mnie pkowac swoim 15 lvlem? Haha ;)
|
hohoh Wszystkiego naj naj ziooom : ) Kurna no, zajemegabiscie Wam idzie na tej Celescie : ) Pozdro dla wszystkich Xd !
|
Yo All Matez here z Novej muahah ;)
Wszystkiego Naj Naj naj Najjjjlepszego kali B) chyba mnie jescze pamietasz ?:] |
Dzieki jescze raz all ;D
@Up- Ofocurse ze pamietam :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |