![]() |
Najlepsze Story(2 część)
'1'Przygody Oerty:P
'2'Zemsta GM Donkena '3'Orci atakują rookgard '4'Humans Doom '5'Tunel na rookgard '6'Przygody Orca Vethiego '7'Plan Zniszczenia Tibi Oto nominacje Do najlepszego Story(wiem,wiem że 2 temat tego typu 1 dnia ale tamten zostal zamknięty bo za malo opcji w temacie) Mam nadzieje że jest ich wystarczająco dużo:D |
No cóż z tych tu wymienionych najbardziej profesjalny i najlepszy jest "Humans Doom" oczywiście.Lowcy nagród jeszce powinni być (czy jakoś tak).
P.S. Widać już nikt nie pamięta o zarąbistym INK... Pozdro |
Cytuj:
Wez przestan z tym inkiem kolesiowi sie nie chcialo robic bo sie dostal do artist i nie skanczyl, i co myslisz ze wszyscy wspominac beda? Zreszta jest duzo lepszych fake'ow. Edit: Ok ok daje komenta: Orc Vethi albo te wycieczki youriego(jakos tak)o ktorych nikt nie pamieta :( szkoda ze ich tu nie ma one zaje.biste byly. No i humans doom za wykonanie :P |
@UP UP
Domyślam się, że chodzi ci o Incredible N00b Killer. @UP Jak masz dawać :topic: to przynajmniej bądź kulturalny i przeproś. Daj komenta !!! :ban: @TOPIC Zgadzam się z Rehu, najbardziej profesjonalnie wykonany fake to Humans Doom. |
ehh.
A wszyscy zapomnieli o Incredeble Noob Killer to był najleprzy komiks:) @edit Przygody Orka Vethiego sa najleprze //najlepsze// jednak. |
A gdzie wycieczki Youriego?(dobrze napisałem nejma?)
|
Większość z dobrych faków szybko się zaczyna z dużym rozmachem , a potem umiera w jakimś cichym kącie, i ślad znika po wspaniałym "czymś".
Mi się podoba taki fake w którym biorę udział (ajakże) czyli fake pt. "Zemsta GM Dokiena" polecam :>, teraz często wychodzą nowę częsci(co 1 - 4 dni). |
W tym dniu jest to chyba 4 post o "Najlepsze fake story"...
Ile jeszcze powstanie? |
Huh, mój fake prowadzi egzekwo z innym :) Fajnie.
@Grundos To prawda, większość fakeów szybko pada. Mój też prawie padł, ale jest jego reaktywacja ;) Szystkich zapraszam do czytania mojego fake: KLIK Szkoda, że nie ma przygód NoobKillera w sondzie. No, ale historia nie jest od DAWNA odnawiana więc może i dobrze... |
bo najlepsze w swiecie sa :evul:B)!!!~~PRZYGODY ORCA VETHIEGO~~!!!B):evul:
|
Przygody oeca vethiego rox :) :cup:
|
Przygody orka vetchiego sa super ale zemsta gm doikena tez wymiata. Glosuje na vetchetego
|
@Oerta
A czemu nie ma tu mojego "Przygody Kerageza" :D Przecież to fake roku! xDDDD |
@Topic
To 3 temat z konkursem 2 byl moj. Jak nie wierzysz porownal daty postow! |
hmm widze że nie chcecie więcej części mego fake'a (Humans doom) :> tylko 8 głosów ?! WTF :D :D .
|
Wszyscy co chcieli INK to się pewnie zawiedli bo nie dalem(a to byl jeden z najlepszych)Ale poprostu od dawna nie jest odnawiany to nie dalem;(
Może nie dlugo dam linki do każdego story jak ktoś jakiegoś jeszcze nie widzial (Ja sam zaglosowalem na humans doom) |
Wachałem się między przygodami orca Vethiego a Humans Doom (troche brakowało mi tunel na rookgard), ale ostatecznie decyduje się na przygody orca Vethiego, gz za pomysł awansów :cup:
|
I znów autor tematu sam wyłonił "obiektywnie" wszystkie fake z działu i umieścił tutaj.
A co, jeśli wolę jakieś inne fake story? Nie mogę głosować, bo obiektywnemu panu nie spodobał się? Nauczcie się wreszcie, że jeżeli WY coś lubicie, to nie muszą tego lubić WSZYSCY. |
autor zamieścił te najpopularniejsze (prócz INK'a ;( ) ... a nie jakieś 1 stronicowe ... .
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |