![]() |
20lvl~ Blokuje dla ;) -- (2Minuty Filmik)
Przedstawaim filmik z Proby blokniecia Dragon Lorda, udana czy nie ocencie sami ;)
Comment Pls Enjoy ! http://rapidshare.de/files/2760346/T...Block.rec.html |
Fajny filmik :) Gratz blokniecia =]
|
GZ !
ale miałeś ekipe tylko pozazdrościć :] |
^.-
Heh.. Wielkie GratZ 4u (jutro tez sie wybiore na dl'a :D)
|
Nieźle tylko w końcówce pare błędów stanołeś na wprost jego paszczy miałeś farta że nie poszło mocne f vave bo i ty i pall byście wracali po zwłoki :D Ale ogólnie nieźle:D
|
Szkoda tylko ze loot nie dopisał... mimo to... big gratz ^^
|
@Elbero
Myslisz ze 100 Pall kipnol by sie na 1 F-Wave -.- ? ;(
a w zyciu szczescie trzeba miec ^.-... |
Szczęściu trzeba pomagać
zazwyczaj szczęście idzie w parze z głupotą ;p tak o ciebie foqsq mi chodzi ;p ale i tak GZ ;p niechce mi sie ściągać bo to co twoje to szkoda miejsca na dysku :] nieno przesadzam : P ściągne jutro bo to rapidshit Polecam www.tibicams.com :] |
Gratz odwagi :D :D . Pod koniec deda bys dostal ale jakos poszlo jeszcze raz gz B)
|
Congratulations!!
Ładny blok, nawet nie miales wiekszych problemow :D Może za niedlugo też nakręce taki filmik ^.^ |
hehe
GZ ale na 99% jeden z następnych dli by Cię zabił. Poprostu szczęście miałeś i tyle. No ale Gratz odwagi :]
|
mocny filmik :] gz
z takim equp to niezle szalejesz :D |
Według mnie bardzo dobrze zbloczył. To nie był jego pierwszy raz takim low lvlem wiec nie mówcie że synek miał cufa czy szczęście, bo mnie takimi postami dołójecie. On poprostu to umie.-.-'
|
lól dl byl lagodny dla niego xD
|
Gratz rozwalenia.....
!!!Congratulations!!!
ale nie chodz ciagle bo combo jedno i lezysz..... ja bylem 19 palem na 1 dragu i mi 285 hp odebral jednym combem http://rapidshare.de/files/2787758/Z..._Cz.2.rec.html polecam te 2 moje filmiki mam jeszcze 3 ale nie dodany Cya! |
.......
Nie mowcie mi co mam robic nie gram po to zeby miec najwyzszy level tylko dla zabawy, na 40 lvlu planuje bloknac Demona, najwyzej padne ;)
10 minut po skonczeniu nagrywania filmiku padlem od Scorpiona >.< (Neostraa sie z***ala :|) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |