![]() |
Ile mam czekać na resp?
Witam
Chciałem solować dragona, więc udałem się do miejsca pod ab i carlin. Występuje tam zazwyczaj jeden smok. Ale zawsze gdy się tam zjawiam jego nie ma. Czekam na resp i dalej to samo. Wie ktoś może ile trza czekać na resp? Z góry dziękuje za odpowiedz. |
Ja ci jednak polecam isc na wschod od kazz jest taki bardzo fajny pojedynczy resp draga ja tam zawsze chodzilem zeby solowac i masz spore pole do ucieczki jezeli jestes palkiem :)
|
Cytuj:
|
hehe
Cytuj:
@edit No jak już chcesz tam iść to stań na trawie z boku i czekaj. Nie stój w środku w jaskini bo tylko respa blokujesz. Tam jest długi resp więc nie lataj co 2 minuty patrzeć czy drag już jest. |
Powiem ci konkretnie że trzeba tam czekać na resp 45 minut ;)
Osobiscie polecam ci pujśc na ank albo jak nei masz pacca to do thais w pod ziemiecha:) |
tam jest resp chyba 20min a nie 45. ale nie jestem pewien :P
a tak wogole to polecam isc pod thais i chodzic w okol lawy (tak aby smok nie mogl cie z pazura udezyc) |
Polec thais i jeszcze raz thais.
|
Tam nie jest resp ani 45min ani 20min tylko normalny jak wszędzie tlyko jakbyści dobrze na mapce zauważyli to pod tym miejscem gdzie on się respi jest dp w Kazordoon i często am chodzą ludzie którzy tego respa blokują. Ja poleciłbym ci iść jak inni mówią w podziemiach Thais.
|
Cytuj:
Nie ma czegos takiego "rewspam jest normalny jak wszedzie", potwory w kazdym innym miejscu, niezaleznie od gatunku rewspamują sie w innym czasie. Rozróznia sie jeszcze ze po godzinie 16 w kazdy dzien i w weekendy (soboty i niedziele) rewspam wszelkiego rodzaju monstrum jest przyspieszony . Jezeli np black knight rewspamuje sie 10 min, i po zabiciu czekasz i jezeli ktos wejdzie na jago pole widzenia w 8 minucie to musi czekac nastepne 10 min.. |
Cytuj:
|
Bardzo dobry jest resp w podziemiech Thais. Czekasz góra 5 minut ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |