![]() |
Demon hunt- eternia
|
GZ MMSA i lvlu :D
|
:/
Jaaki łeb. Po co zdradzasz loota? Pomyśl jak nie znasz loota to chętniej obejrzysz a teraz jak już powiedziałeś to połowa ludzi to ominie :/
|
Big gz lootu :) , szkoda, że bakin padł (gra dalej czy olał Tibie?).
|
re: UP
To samo co Bruckk. Może odrazu napiszcie razem recenzje filmu? Co wypadło z poszczególnych demonów, zróbcie lootpic i napiszcie kto zginął, a kto awansował. W filmach najlepsze jest to, że do końca nie wiemy co się w nich stanie. A teraz oglądający nie będą zaskoczeni zlootowanym MMS'em oraz Deadem gracza. |
Najs this hajs
naprawde mi sie pdoba gratz lootu |
gdy proboje odtworzyc to moi laduje i laduje az wkoncu sie zawiesza :(
|
nice
spoko wam szlo, filmik bardzo mi sie podobal
szkoda ze padl bloker :( ale hunt spoko, oby tak dalej (nie przyczepiajcie sie o to, ze napisalem o smierci blokera, ale i tak juz ktos napisal to wyzej -.-) X( X( X( |
Bruckk x(
Bruckk x( dzieki ci ku... przez takich ludzi sie odechciewa ogladac -.-
TOPIC: gz lootu film tez ciekawy i wspolczuje blokerowi |
Wszystko bylo Good :] dopuki nie ded blokera :( a ogolem mi sie podobalo i gz loota i all ;)
|
:)
Wszystko nice loot , ale ten ded troche przycmil radosc z loot'a ,lecz gdy sie tak przypatrzylem i sie zastanawiam jakie on ma skile jak mu demon //udeżył// 421 z ręki xD
|
Dzięki za komenty
Jop, na końcu bloker padł od jednej seryjki: 590 z prądów i reszta z łapy (czyli gdzies 400+ hp z ręki). Wkurzyliśmy się z Royal Olo jak h*j . No ale cóż, bloker padł, wpadła pomoc Pesoped (101 elite) i pozbieraliśmy naszego kumpla. MMS poszedl za 110k+ Demon Shield :D. No, ale chyba zauważyliście, że na Demonach blokował 64 elite, nie jakis 100 czy coś, 64 elite. A tak to mówił mi Bakin, że jak miał innego charka 50 elite, to już blokował demonki B).
|
brucck ty ***any s****ysynie...
o boze moge za to bana dostac ale to takich ludzi jak ty powinni banowac.. jestem za tym ze wprowadzic to do regulaminu |
Nie bojcie nic :D
Bakin to moj rl kumpel on nigdy nie konczy xD To jest czlowiek o stalowych nerwach a poza tym on mial lagga i sie nie uhnal A filmik ogolnie git ( Gdyby nie peso) on pozbieral Bakina ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |