![]() |
blokowanie gsa przez 9 lvl
no wiec pewnego razu z nudów postanowilem nakręcić sobie filmik.jedyna postac , ktora byla do popsucia to stary char kolegi. poszedlem nim na ghostland...... ............... a reszte zobaczcie sami :cup:
link: http://rapidshare.de/files/2773102/l...y_gsa.rec.html |
O.o Ten GS to jakiś zepsuty był ~.~
Wytrzymałeś dużo hitów jak na 9 lv który nie ma nic do leczenia i eq jak z rooka :>, może coś źle policzyłem ale było ich chyba około 7 ?! Troche się jednak zawiodłem... Myślałem, że idziesz z jakąś ekipą i macie zamiar go zabić a nie że tylko wejdziesz i padniesz... Miałeś dużo szczęście ale to dobry film dla tych co myślą że padna od 1 hita na 30 lvl sorca :D |
dzieki za coment ;) nom masz racje moze faktycznie powinienem napisac, ze to tylko kilka sekund i ded, ale wczesniej wspomnialem ze to z nudow :p :)
|
Ja mam zamiar zablokować gs-a na 8lvl. Nie wiecie może czy skille 70/70 wystarczą?? Na razie mam 50/50 ale się nie poddaje :]
|
@up
wystarczą skille 50/50 jesli masz 4mlv i jakies eq ;p i oczywiscie niech jakis kolo cie uha na wszelki wypadek :D |
Cytuj:
Też w to wątpie :confused: Jak ja blokowałem gs'a to mi po 185 hp up walil B) |
Z gs'ami to roznie bywa :P ostatnio jak z kolegami na pohu bylem to blokowalem na tzw. 3 gs czyli walil w armor i ladny hit poszedl 253 xD :P
|
Co to za idiotyczny pomysl . Zebys go bloknol a ekipa zarznela . Ty natomiast
wszedled i padles, naprawde sztuka . P.S a tytuł powinian brzmieć " 9 lvl pada na gs-sie " X( |
Cytuj:
lol?? Jak bedę miał wolny czas to pójde na poh wezme gs'a spod domku postoje przed templle z minute i przekopiuje Ci strzały... Co do blokowania sorcem gs'a najlepiej z mana shieldem(nie polecam z uhów) PS : @Zuraff to nie padanie tylko Kamikaze :D |
Fajny filmik ale myslalem ze bedziesz wial
|
Cytuj:
|
ee lipa
ja dostalem hita : 09:27 You lose 272 hitpoints due to an attack by a giant spider.
na 25 bloczylem i ponad pol hp mi zeszło ;) pikawa była ale dałem rade i potem siedzialem z 2h na huncie i 0 loota :( |
buahhahahahaha
OMG!!! co za scierwa z tego kolesia to ma byc blokowanie?! chyba cie cos boli X( juz lepiej nie mozna klamac buhahahahahha ale z ciebie mozna sie nawet polac nawet 30 latek by z ciebie polal buahahahhaha ale **** najpierw mowi ze bloczyl a tu ded za 5 ciosami buahahhahahahaha |
ten GS chyba jakiś anemik, mojego brata jak tam wpadł przez przypadek na 11 poziomie to dosłownie go stratował (scale arm, brass legs, dwarven shield, soldier helmet, longsword)
|
... > ....
Może ots....? Ale HARDCORE jeżeli RL Tibia.... Gz :D
|
Ja na 36lv skile 78/78
eq mialem: G legi Dsm Rh Mms Bs Aol Steels (wypozyczone) I dostawalem nieraz po 200+ na pohu i byl tylko 1gs na blocka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |